01. apr. 2023 o 10:00
žani, Koktejl

Dramatický rozchod Lucie Bílej: Zasiahnuť musela kolegyňa Bára Basiková!

placeholder
Česká speváčka Lucie Bílá.
Zdroj: Instagram/luciebila

Speváčka poodhalila, čím si prechádzala jej kolegyňa.

Celebrity
01. apr. 2023 o 10:00
Dramatický rozchod Lucie Bílej: Zasiahnuť musela kolegyňa Bára Basiková!

Speváčka poodhalila, čím si prechádzala jej kolegyňa.

Zdá sa, že Lucie Bílá (56) našla toho pravého. Tridsaťdeväťročný svalnatý obor Radek Filipi je jej majákom a speváčka pri ňom priam žiari šťastím. "Som tak rada, že si láska. V tom zmätku všetkého čo je okolo, si môj maják v mori. Ďakujem ti za zázemie, za každé objatie, za pohladenie a hlavne za ten pocit, že je svet krajší ako teraz práve je," vyznala sa nedávno z citov.

Osudoví muži

V minulosti to však s mužmi nemala ľahké. Neraz skončila so zlomeným srdcom, dokonca aj s Radkom sa rozišli. Napokon si k sebe opäť našli cestu a ich vzťah je silnejší ako predtým. Prvou veľkou láskou Bílej bol Tomáš Holý († 21). O jeho tragickom osude si môžete prečítať viac v samostatnom článku. Speváčka na neho dodnes nezabudla a niekoľkokrát si detskú hviezdu pripomenula na sociálnych sieťach.

Ďalším z jej osudových mužov bol producent Petr Kratochvíl. Zoznámili sa v roku 1993. Napriek tomu, že svoju lásku nespečatili manželstvom, vznikol z nej syn Filip. Vzťah sa im o 5 rokov neskôr rozpadol. Blesk pripomína, že pod krach sa podpísali aj milostné úlety producenta. Zamiloval sa do Miss Československa 1992 Pavlíny Babúrkovej, s ktorou vychovávajú štyri deti.

Náplasťou na rozchod bol krátky románik s podnikateľom Radkom Pokorným. I keď sa dvojica zasnúbila, po pár mesiacoch nasledoval koniec. Oveľa dlhšie jej nevydržal ani vzťah s hercom Jánom Révaiom. "Bol to pohodový, nezáväzný vzťah, z ktorého sa nič nebezpečné nemohlo vykľuť – ani veľká láska, ani nenávisť,“ zhodnotila v minulosti Lucka.

Do bieleho sa speváčka obliekla kvôli Stanislavovi Penkovi. Manželstvo im napokon nevydržalo ani rok. "Stáňa sa začal meniť pred očami, pod rukami. Začalo mu vadiť všetko, čo so mnou nejako súvisí: moja minulosť, prítomnosť, moje okolie, priatelia, rodina i moja práca. Začali z neho padať zlé slová,“ priznala s odstupom času speváčka.

V roku 2006 si Bílá obliekla svadobná šaty po druhýkrát. Áno povedala o štrnásť rokov mladšiemu Václavovi Noid Bártovi. O dva roky neskôr oficiálne potvrdila rozvod, avšak dvojica medzi sebou prechováva dobré vzťahy. Srdce Lucie si neskôr získal prevádzkovateľ pražskej kaviarne Petr Makovička. Zo vzťahu im časom vyprchala iskra a po 6 rokoch išli od seba.

Dramatický rozchod

Vzťahové peripetie sa na Lucii v minulosti podpísali. Potvrdila to Bára Basiková (60), s ktorou sa pred 23 rokmi delila o muzikálovú úlohu Johanky z Arku. Česká diva v tom období prechádzala náročnými chvíľami. Stroskotal jej vzťah a nevyrovnávala s tým vôbec dobre. "Lucka sa vtedy rozchádzala so svojim partnerom, tak to bolo dosť dramatické, tak sme si vypomáhali na skúškach. O tú rolu sme sa delili pol na pol, tak sme si vychádzali v ústrety a rôzne sa podporovali,“ odhalila Bára pre super.cz.