19. apr. 2024 o 06:00
mob, Koktejl

Zdrvený Vilo Rozboril oznámil ďalšiu smutnú správu: Martinka podľahla ťažkej chorobe!

placeholder
Moderátor Vilo Rozboril.
Zdroj: Profimedia

Dve smutné správy v priebehu niekoľkých dní.

Domáce promi
19. apr. 2024 o 06:00
Zdrvený Vilo Rozboril oznámil ďalšiu smutnú správu: Martinka podľahla ťažkej chorobe!

Dve smutné správy v priebehu niekoľkých dní.

Moderátor Vilo Rozboril (57) sa vo svojej práci stretáva s mnohými silnými a emotívnymi príbehmi. Ľuďom s ťažkým osudom sa snaží prostredníctvom známeho televízneho programu pomôcť a aspoň trochu zmierniť ich utrpenie. Na začiatku apríla prišiel so správou, že mama Helenka († 30), s ktorou sa osobne poznal zo Siedmeho neba, prišla o život pri nehode na Záhorí.

Tento týždeň zase divákov informoval o ďalšom smutnom príbehu z jeho relácie. „Tento mesiac som poslom smutných správ, ale cítim povinnosť vás i dnes informovať. Pred 5 mesiacmi sme odvysielali príbeh mamy Martinky a dcérky Vanesky. Martina na vozíku, onkologická pacientka, zostala na svoju dcéru sama, lebo jej milovaný manžel zomrel. Dodnes mi v ušiach znejú jej úsmevné slová, že jej rodičom sa jej muž nepáčil, lebo bol ‚obyčajný bača‘, ale že ona cítila, že je láskou jej života. Keďže nemala po smrti manžela prostriedky na bývanie, skončili v krízovom centre,“ napísal na sociálnej sieti a v príbehu pokračoval.

Televízia im pomohla zohnať byt v Kežmarku za intervencie a osobného zasadenia sa primátora Ferenčáka. „Byt sme im zrekonštruovali, zariadili, dopredu na dlhé obdobie predplatili. Martina v štúdiu sršala energiou a veľkým odhodlaním, že už len zosilnieť, postaviť sa z vozíka, začať pracovať a postarať sa o svoju dcérku. Pred chvíľou sme sa dozvedeli smutnú správu. Mama Martinka včera podľahla ťažkej chorobe. A z Vanesky sa stala úplná sirota. Martina, odpočívaj v pokoji, bola si dobrým človekom a skvelou mamou. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť. A samozrejme zisťujeme všetko v súvislosti s malou Vaneskou a ak to bude potrebné a žiadúce, sme pripravení pomôcť,“ zakončil vo svojom statuse.