Zahraničie
photo Foto
video Video
08. mar. 2023 o 19:00
aza, Koktejl

Kráska si v detstve vybila zuby: Keď sa usmeje teraz, strasie vás! To čo má byť?

placeholder
Emily je zo svojich dočasných zubov zúfalá.
Zdroj: TikTok/isaidwoahhhhh

Hrôza, s akými zubmi má teraz byť!

Zahraničie
08. mar. 2023 o 19:00
Kráska si v detstve vybila zuby: Keď sa usmeje teraz, strasie vás! To čo má byť?

Hrôza, s akými zubmi má teraz byť!

Mladá kráska sa rozhodla dať si prerobiť korunky. To ešte netušila, akú dočasnú náhradu dostane. Ako píše denník The Sun, Emily Billings sa rozhodla prerobiť si korunky, no dočasné zuby ju zložili na zem. Kráska sa podelila o svoje sklamanie na sociálnej sieti TikTok, kde pridala video, v ktorom vysvetlila celý príbeh. Prezradila, že si v mladom veku vyrazila dva predné zuby a odvtedy žije s náhradnými.

„Momentálne mám dva umelé akrylové zuby. Poviem vám príbeh o tom, prečo som si ich musela dať prerobiť,” vysvetlila vo videu. Potom zdieľala svoju fotografiu z detstva, na ktorej bolo vidieť jej dva predné zuby zlomené diagonálne na polovicu. „Toto som ja, keď som mala osem rokov. Jazdila som na kolieskových korčuliach. Zakopla som, spadla som a vyrazila som si dva predné zuby,” povedala Emily.

Následne si ich dala opraviť a bola si istá, že všetko je v poriadku, než len o dva mesiace neskôr skončila v nemocnici. „Moja tvár celá opuchla. A po mesiacoch chodenia po lekároch, aby zistili, čo sa deje, prišli na to, že to bola infekcia zubov a potrebovala som dva koreňové kanáliky. Našla som si nového zubára a nechala som si urobiť dva koreňové kanáliky - to znamená, že nemám koreň ani jedného z týchto zubov,“ hovorí o hrôzostrašnej skúsenosti Emily.

Skôr ako Emily pokračovala vo svojom príbehu, sa podelila o zábavný fakt. Svojimi prednými zubami môže zahryznúť do zmrzliny bez toho, aby niečo cítila. „Úprimne povedané, je to tak trochu požehnanie,“ podelila sa o svoje pocity. „Potom, keď som mala 12 rokov, som si ich konečne nechala urobiť, ale takéto zuby vám nevydržia večne. Môj zubár mi povedal, že si ich musím dať spraviť nanovo, keď budem mať 18,“ pokračovala.

„Ale keď som dovŕšila 18 rokov, vyzerali celkom dobre, tak som si ich nechala. A teraz mám 23 rokov a nastal čas, aby som si dala urobiť nové korunky,“ vysvetlila Emily. Kým však dostane nové korunky, dali jej len dočasné, z ktorých je zhrozená.

Vo videu následne priblížila tvár do kamery, usmiala sa a odhalila dva predné zuby, ktoré boli badateľne žlté. „Toto sú zuby, s ktorými musím čakať tri týždne, kým dostanem trvalé korunky... Chce sa mi plakať,“ povedala vo videu zničená Emily.

Ľudia na sociálnej sieti okamžite prejavili súcit s jej situáciou a snažili sa jej poradiť, čo by mohlo pomôcť na jej žlté zuby, kým čaká na ich výmenu. Jedna osoba jej navrhla, aby použila farbu na zuby, aby boli biele, ale stretla sa s tým, že iný používateľ to zatrhol.

„Zvyčajne metódy bielenia nefungujú na umelé zuby, nech sú akokoľvek silné!“ uviedol užívateľ. Ostatným sa uľavilo, že nie sú jediní v podobnej situácii. „V piatej triede som si vyrazil zub v zrkadlovom bludisku a mám ho rovnaký,“ napísala jedna osoba.