26. mar. 2023 o 10:00
krsk, Koktejl

Obrovská trauma Lucie Vondráčkovej: Doživotný strach!

placeholder
Speváčka Lucka Vondráčková.
Zdroj: Profimedia

Známa herečka a speváčka priznala traumu, ktorej sa už len tak nezbaví.

Celebrity
26. mar. 2023 o 10:00
Obrovská trauma Lucie Vondráčkovej: Doživotný strach!

Známa herečka a speváčka priznala traumu, ktorej sa už len tak nezbaví.

Česká hviezda Lucka Vondráčková (43) viac nesadne za volant. Denníku Aha! priznala, že v minulosti mala niekoľko búračiek. Hoci nebola vinníčkou, má to brať ako znamenie osudu. Je pritom držiteľkou vodičského preukazu, no práve nervy drásajúce zážitky z nej urobili skôr zarytú milovníčku chôdze.

Vondráčková aktívne šoférovala ešte v dobe, keď žila s exmanželom Tomášom Plekancom (40) a synmi Matyášom (11) a Adamom (7) v Kanade. "Vodičák som si urobila hneď v osemnástich a veľa som šoférovala. Naposledy to bolo asi v Kanade, po návrate domov som s tým sekla. Mala som niekoľko búračiek, ale nie mojou vinou, a tak som si povedala, že asi niekto tam hore nechce, aby som šoférovala, tak som s tým prestala," opísala svoje rozhodnutie pre český denník.

Volant vymenila za chôdzu

Speváčka sa naučila pri chôdzi relaxovať. "Je pravda, že veľa chodím peši. Synovia už to nevydržali a zaobstarali mi krokomer, denne nachodím okolo 40-tisíc krokov, a to už aj ja cítim nohy," uviedla pobavene Vondráčková. "Chodíme na dlhé prechádzky s fenkou Ditou, čo je kríženec huskyho a vlčiaka. Lucka ide napríklad aj na dve hodiny, čo ja úplne vždy nedávam," bonzol na speváčku v rozhovore pre Óčko jej o 19 rokov mladší partner Zdeněk Polívka (24).