17. aug. 2022 o 15:30
vmr, Koktejl

Toto je už aj na ňu priveľa! Plačkovej tesne pred pôrodom praskli nervy: Slzy a vulgarizmy

placeholder
Zuzana Plačková.
Zdroj: Instagram/queen.plackova

Toto je už aj na ňu priveľa!

Domáce promi
17. aug. 2022 o 15:30
Toto je už aj na ňu priveľa! Plačkovej tesne pred pôrodom praskli nervy: Slzy a vulgarizmy

Toto je už aj na ňu priveľa!

Chvíle plné očakávania a radosti jej pokazila neznáma žena. Známa podnikateľka a influencerka Zuzan Strausz Plačková sa už nevie dočkať, kedy privedie na svet dlhoočakávaného potomka. Synček Dion sa akosi nepýta na svet a tak prominentná mamička musí ešte trpezlivo počkať.

Tehuľka sa na sociálnej sieti svojim fanúšikom zveruje s rôznymi milými, ale aj menej príjemnými sprievodnými javmi jej druhého stavu. Nedávno sa posťažovala na nadmerne opuchnuté nohy, čoho sa chytila neznáma žena, ktorej slová sa Plačkovej poriadne dotkli.

"Zase idem asi minútu svojho drahocenného času minúť na ženu, ktorej by som dneska dala medailu, neviem či p*ča dňa, p*ča mesiaca alebo p*ča celkového môjho tehotenstva. Alebo viete čo, dala by som jej vykladať tento titul aj diamantmi. Príde mi extrémne zúfalé, keď niekto si ide robiť promo na mne. Lebo nevie nijak inak zaujať," požalovala sa fanúšikom v príbehu na instagrame.

"A toto je v prípade nejakej ďalšej bio eko p*če, ktorá si zdieľala včerajšie moje nohy, kde som dala, že sú opuchnuté a dala, že no to ona musí byť chorá, jej určite niečo je, že toto nie je normálne. A že vlastne to mám z tých segedínov, že ako sa stravujem a doteraz som sa moja ako stravovala? Čo som žrala, ty kokos, trávu?," rozčúlila sa Zuzana, ktorá je vo vysokom štádiu tehotenstva.

"Povedzte mi, aby jedna žena, ktorá ešte ani v živote tehotná nebola, rýpala do tehotnej ženy a kázala, čo a ako. Moja zlatá, sto žien, sto iných príznakov v tehotenstve. Niektoré ani kilo nepriberú, niektoré priberú 60 kíl. Ty ako sa môžeš vyjadrovať k tehotenstvu inej ženy? Kto ti dal na to právo, kto?" dodala na záver rozčúlená influencerka so slzami v očiach.