30. máj. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Adela Vinczeová ostala poriadne zaskočená: Prekvapivé odhalenie zo súkromia!

placeholder
Kvôli natáčaniu si vybavil priepustku z nemocnice.
Zdroj: Instagram/dagpalovic

Adela Vinczeová si do svojej relácie Trocha inak pozýva zaujímavých hostí.

Celebrity
30. máj. 2023 o 06:00
Adela Vinczeová ostala poriadne zaskočená: Prekvapivé odhalenie zo súkromia!

Adela Vinczeová si do svojej relácie Trocha inak pozýva zaujímavých hostí.

Najnovšie sa oproti nej posadil bývalý moderátor, pokerový hráč a dnes mentálny kouč viacerých vrcholových športovcov Dag Palovič. Vlani v auguste si sadol na motorku a v obrovskej rýchlosti do neho vpálilo auto. Nehoda mu zmenila život, Dag bol dva týždne v umelom spánku a prišiel o ľavú nohu. Z vážnych zranení sa zotavuje dodnes, no boj o návrat do bežného života nevzdáva.

Kvôli relácii si vybavil priepustku z nemocnice a otvorene porozprával o tom, čím si prešiel. Vymenoval, že po nehode mal tri- štyri smrteľné diagnózy, devastačné poradenia, krvácanie do mozgu, fraktúru lebky a ďalšie zlomeniny. "Ja som asi až po mesiaci, alebo po troch týždňoch zistil, že nemám nohu," šokoval. Pre bežného človeka by to bola veľmi silná káva, no Dag sa s tým popasoval obdivuhodne.

Vďačí za to dlhoročnému mentálnemu tréningu. "Keď už som postupne prichádzal na tie diagnózy, tak som sa pripravoval, že keď príde tá myšlienka- nejaká frustrácia, depresia, hnev, smútok, že s ňou budem pracovať. Kupodivu, od tej nehody som v nemocnici 9 mesiacov, som naozaj nemal ani raz myšlienku depresie, smútku, hnevu, frustrácie, splínu. Nič," porozprával o svojich pocitoch a narábaní so smútkom.

Moderátorku jedným svojim vyhlásením poriadne rozhodil. "Ja mám chorobu autistického spektra, Aspergerov syndróm," povedal a na Adele bolo vidieť značné prekvapenie. "Máš? To máš naozaj? To som nevedela," zareagovala. "Vraj, keď más vyššie IQ a EQ, tak to nevidno," vysvetlil Dag, ktorý je členom Mensy. Po zdráhaní prezradil, že jeho IQ je nad 130.