21. mar. 2023 o 14:30
krsk, Koktejl

Drsné odhalenie krásky z Ruže pre nevestu: Dvakrát na psychiatrii!

placeholder
Petrana hviezdi v šou Ruža pre nevestu.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Jedna z najvýraznejších tvárí šou porozprávala o ťažkých chvíľach.

Celebrity
21. mar. 2023 o 14:30
Drsné odhalenie krásky z Ruže pre nevestu: Dvakrát na psychiatrii!

Jedna z najvýraznejších tvárí šou porozprávala o ťažkých chvíľach.

Televízia Markíza odštartovala šou Ruža pre nevestu, ktorá je novou verziou Nevesty pre milionára. Mladý a nezadaný fešák Tomáš Tarr skúšal šťastie v láske s 18 dievčatami. Po tom, čo z nich už 6 vypadlo, sa bitka krások o jeho srdce vyostrila.

Do konfliktu sa v druhej časti dostali youtuberka Petrana a sexica Marcela. Obe ženy si navzájom vyčítali svoje postoje v drsnej hre o nezadaného Slováka. Konflikt vyvrcholil, keď mali všetky zostávajúce ženy zvoliť jednu osobu, ktorá sa k Tomášovi podľa nich hodí najmenej. Nebol ňou nik iný ako Petrana, ktorá od začiatku sršala sebavedomím a Tomášovi ona sama podarovala červenú ružu, ktorú obvykle dáva tým, ktoré postupujú do ďalšieho kola šou.

Keďže určili, že sa k nemu nehodí, chcel vedieť, či je to pravda. Youtuberku Petranu zobral na rande. Tomáš si pre ňu pripravil honbu za pokladom, kde mali podľa červených srdiečok zbierať indície napovedajúce, o čom sa majú rozprávať. Dvojica sa pri tom držala za ruky a spolu sa pomaly brodili riekou. Padol aj bozk.

Pokus o samovraždu

Petrana počas rande prezradila, že si prešla ťažkými chvíľami, úzkosťou, depresiou a je zástankyňou toho, že mentálne zdravie nemá byť tabu. Keď sa dvojica vrátila z výletu, Tomáš opäť otvoril túto tému. Spýtal sa jej na temné obdobie, ktorým si prešla ako tínedžerka. "Ja som mala veľmi vážne, seriózne mentálne problémy. Od cca 16 som mala extrémne depresie, extrémne úzkosti. V 17 som sa pokúšala o samovraždu," povedala Tomášovi a ukázala mu jazvu na zápästí.

"Kedysi som si myslela, že som veľmi, veľmi škaredá, ľudia ma šikanovali, hovorili mi, že som ako zombie. Ja som prestala chodiť do školy a nepamätám si skoro nič z dvoch rokov svojho života," spomenula Petrana. Intímne odhalenie dvojicu zblížilo a ona si hneď vyslúžila ružu, ktorá znamenala postup do ďalšieho kola.

Pobyt na psychiatrii

Po odvysielaných epizódach sa jej fanúšikovia na sociálnych sieťach spýtali, či bola niekedy na psychiatrii. "Bola, dvakrát. Raz týždeň na pozorovanie pri nasadení nových liekov a druhýkrát na dva týždne, keď som si siahla na vlastný život. Bola to vtedy detská psychiatria a mne to nepomohlo vôbec, práveže naopak. Ale ja som tam vtedy ani byť nechcela. Už sú programy, kde si síce na psychiatrii, ale máš oveľa viac voľnosti, môžeš chodiť aj von a mať mobil, čo ja som vôbec nemohla," priznala v príbehu na Instagrame.

"Tieto programy sú veľmi dôležité a určite by mi vtedy tento typ psychiatrie prospel viac ako ten, kde si len zavretá bez mobilu v malom oddelení a rozprávaš sa s psychologičkou raz za deň," dodala mladá Slovenka.