Celebrity
photo Foto
video Video
20. mar. 2023 o 06:00
vmr, Koktejl

Zvrat na záver Let's Dance: Vincze sa vrhol na Adelinho ex Modrovského! Blesková reakcia

placeholder
V Let's Dance sa diali veci.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

V Let's Dance sa diali veci!

Celebrity
20. mar. 2023 o 06:00
Zvrat na záver Let's Dance: Vincze sa vrhol na Adelinho ex Modrovského! Blesková reakcia

V Let's Dance sa diali veci!

Nočná mora pre súťažiacu Gabrielu Marcinkovú. Krásna herečka spolu so svojím tanečným partnerom počas tretieho filmového kola markizáckej súťažnej šou Let's Dance zatancovala krásnu sambu na pieseň s legendárneho filmu Hriešny tanec. V ich choreografii bola zahrnutá legendárna zdvíhačka. Práve tomuto páru však zdvíhačka nevyšla, napriek tomu si po odtancovaní vyslúžili od publika standing ovation.

Záver večera sa však poriadne zvrhol. Adela Vinczeová pri hodnotení Gabiky Marcinkovej a Matyáša Adamca nezabudla pripomenúť, že aj ona kedysi tancovala tento istý tanec v súťaži s Petrom Modrovským, s ktorým potom niekoľko rokov tvorila pár. Nezabudla dodať, že zdvíhačku urobili, no dodala, že je to aj tým, že Peter zdvihne každého a kedysi vonku zdvihol aj britského turistu na párty.

Do toho sa však pomiešal moderátor a jej manžel Viktor Vincze, ktorý sa spýtal, či by Peter zdvihol aj jeho. Už potom nebolo treba veľa a na parket zavolali samotného tanečníka Modrovského. Viktor sa na neho rozbehol, zdvíhačka sa im nepodarila, no zaručene pobavili celé publikum, Adela sa zvíjala od smiechu. Bizarné zábery nájdete v galérii.