10. jún. 2023 o 11:00
žani, Koktejl

Viac ako kamaráti? Už je to jasné! Šóošová a Juraško prehovorili o ich vzťahu

placeholder
Lenka Šóošová a Roman Juraško su kamaráti a kolegovia už 18 rokov.
Zdroj: instagram/romanjurasko

Lenka Šóošová a Roman Juraško tvoria neoddeliteľnú súčasť obľúbenej rannej relácie.

Celebrity
10. jún. 2023 o 11:00
Viac ako kamaráti? Už je to jasné! Šóošová a Juraško prehovorili o ich vzťahu

Lenka Šóošová a Roman Juraško tvoria neoddeliteľnú súčasť obľúbenej rannej relácie.

Nie sú však len kolegovia, ale za 18 rokov spolupráce sa z nich stali aj veľmi dobrí kamaráti. Nejednému divákovi napadlo, či medzi nimi za tie dlhé roky nepreskočila iskra a neboli aj niečo viac. Ich úprimná odpoveď pre redaktorku Markízy ukončí všetky špekulácie.

Juraško zamilované fantázie hneď schladil. Jednoznačne vyhlásil, že medzi nimi nič nebolo a ani si to nevie predstaviť. "Po prvé Lenka bola zadaná, keď sme sa zoznámili. Ja som bol zadaný, keď sme sa zoznámili čiže automaticky... Nehovorím, že to v niektorých prípadoch nemôže fungovať aj tak, že ľudia sa potom rozídu. Potom to skôr prerástlo do nejakého kolegiálneho kamarátstva. Viac kamarátstva ako kolegiality," porozprával.

Kvôli tomu, aký dobrý majú moderátori vzťah, už museli doma počúvať aj komentáre podfarbené žiarlivosťou. Tento scenár sa stal Lenke. "Ja musím povedať, že môj Rišo je taký, že on to tak prehodí na srandu. Keď sme si robili my dvaja podpis karty, tak Rišo vždy pozrel na tie fotky, že to je normálne ako svadobná," okomentoval a pýtal sa jej či to trochu nepreháňa. Podľa Lenky je najdôležitejšie, aby boli v tomto smere k svojim partnerom transparentní.

O tom, že ich veľa ľudí vníma ako pár veľmi dobre vedia. Niektorí si dokonca myslia, že synovia Lenky sú vlastne aj Romanove deti a naopak. "Čo je absurdný konštrukt, ale mnohí nás dávajú dokopy," dodal moderátor. Chápe, prečo si to o nich myslia, sú veľmi dobrí kamaráti a tak sa k sebe správajú na obrazovkách aj mimo nich.

Ich dlhoročné priateľstvo nebolo vždy dokonalé a otvorene priznali, že sa aj pohádali a mali krízu. "Aj sme sa pohádali, aj sme mali také čudné obdobie. Potom sme sa o tom rozprávali. Je to presne ako v klasickom partnerskom vzťahu. Musíš sa o tom vedieť porozprávať. Pokiaľ chceš, aby ten vzťah, či už kamarátsky alebo partnerský fungoval ďalej. Vždy sme to takto aj vyriešili," vysvetlil.