23. apr. 2024 o 05:30
žani, Koktejl

Tina to musela povedať pred všetkými: Odkaz exmanželovi Separovi v priamom prenose Let's Dance!

Napriek veľkej popularite opustil Let's Dance pár Tina a Vilém Šír.

Domáce promi
23. apr. 2024 o 05:30
Tina to musela povedať pred všetkými: Odkaz exmanželovi Separovi v priamom prenose Let's Dance!

Napriek veľkej popularite opustil Let's Dance pár Tina a Vilém Šír.

S tanečnou šou sa rozlúčili pred bránami semifinále. Po oznámení rozhodnutia si vzala slovo popová a R&B diva, ktorá nešetrila poďakovaniami. "V prvom rade by som chcela pozdraviť Aničku a Lea, ktorí ak to pozerajú, tak asi plačú. Takže, prosím vás, nebuďte smutní, asi to tak malo byť, lebo neviem, čo by bolo ďalší týždeň v tréningovom procese. Asi sme sa v správny čas vybrali na cestu domov," začala Tina dojemnú reč.

Poďakovanie venovala porote, ďalším súťažiacim, ktorým sa v očiach leskli slzy a, samozrejme, aj svojmu tanečnému partnerovi Vildovi. "Tento mladý muž z Olomouca mi naozaj zmenil život. Viackrát to tu už odznelo. Je to pravda. Ďakujem ti, že si ma sprevádzal k najlepšej možnej tanečnej verzii mňa, ktorá tu teraz stojí pred vami," povedala Tina a dodala, že jej bolo veľkou cťou byť v šou.

Speváčka mala veľkú podporu vo svojich fanúšikoch, ale najmä v najbližších. Na vlastné oči si jej tanečné vystúpenie prišiel pozrieť expartner futbalista Richard Lásik (31), s ktorým má syna Lea (11). Väčším prekvapením bola priateľka jej druhého ex Michala Kmeťa alias Separa. Influencerka Cynthia Tóthová (24) dokonca priviezla jej syna a tiež dcéru Tiu Liliannu (9), ktorú mnohí prezývajú Anička.

Na otca dievčatka Tina nezabudla ani v záverečnej reči. "Ešte ďakujem aj Separovi za to, že strážil deti. Bol v tom veľmi dobrý. Zajtra som doma," odkázala. Raper sa na Let´s Dance už pozrieť nestihol. "Separ sa sľúbil, iba ak by sme sa dostali do finále," odhalila pred nedávnom Tina. Jej tanečná rozprávka skončila skôr, no ako niekoľkokrát počas uplynulých týždňov zopakovala, túto jazdu si užila plnými dúškami.