03. dec. 2022 o 06:00
žani, Koktejl

Veľké trápenie a autonehoda Lucie Mokráňovej: Už som nevládala žiť!

placeholder
Exfarmárka a fitnes trénerka Lucia Mokráňová.
Zdroj: instagram/luciamokranova

Najťažšie obdobie jej života.

Domáce promi
03. dec. 2022 o 06:00
Veľké trápenie a autonehoda Lucie Mokráňovej: Už som nevládala žiť!

Najťažšie obdobie jej života.

Influencerka a fitness trénerka Lucia Mokráňová (30) sa musela v mladom veku vyrovnať s nečakanou smrťou priateľa. Išlo o obrovskú ranu a nevedela, ako to má riešiť, ani čo má robiť. Po smrti blízkeho sa zatvorila do izby a dusila v sebe smútok.

Ako opísala v markizáckom Teleráne, veľmi veľa ľudí jej chcelo pomôcť, no odmietala ich. "Jediné, čo som chcela, bolo spať a čakať na ráno, kedy sa zobudím a poviem si, že to bol len zlý sen," povedala a pri spomienkach jej oči zalievali slzy.

Nočná mora však bola skutočná. V hlave jej v tom čase vírili temné myšlienky. "Mala som pocit, že by bolo lepšie, keby som tu nebola. Nevidela som svetlo na konci tunela. Bol to nával emócií a bolesti. Každý večer som si hovorila, že už nevládzem žiť," dokázala dnes už otvorene prehovoriť o svojom veľkom trápení.

Po čase plnom plaču a bolesti z nej opadol strach a nastal zlom. S tým, že tu už nechce byť sa zverila mamine. Tá ju povzbudila slovami, že bude dobre a spolu to zvládnu. "Asi dve hodiny na to som mala autonehodu," podelila sa o zvláštnu hru osudu. Jej mamina si v telefóne vypočula najhoršie slová. Zasahujúci neverili, že by to Lucia mohla prežiť. Ona však dostala druhú šancu.

Práve tá jej vrátila vôľu a silu bojovať o svoj život. Pri nakladaní do sanitky prosila zdravotníkov, aby jej pomohli. "Sila tých negatívnych myšlienok, na ktoré som každý večer myslela, tak som si to k sebe pritiahla. Bola som krôčik k tomu, aby som tu už nebola. Tam bol ten zlom, kedy som si povedala, že musím o tom rozprávať," dodala Lucia. Všetkým ľuďom, ktorí majú rovnaké negatívne pocity a myšlienky odkázala, aby sa o nich nebáli hovoriť so svojimi najbližšími a okolím.