08. jún. 2023 o 11:00
krsk, Koktejl

Drsné spomienky Zdeny Studenkovej: Mal ju škrtiť a... otras mozgu!

placeholder
Herečka Zdena Studenková.
Zdroj: TASR - Martin Baumann

Hereckí kolegovia si za roky v brandži preskákali hocičím.

Celebrity
08. jún. 2023 o 11:00
Drsné spomienky Zdeny Studenkovej: Mal ju škrtiť a... otras mozgu!

Hereckí kolegovia si za roky v brandži preskákali hocičím.

Herečka Zdena Studenková (69) vo svojom pracovnom živote pretrpela aj niekoľko ťažkých chvíľ. Ako uvádza Markíza, kolegovia o nej hovoria, že je perfekcionistka a plné nasadenie očakáva aj od ostatných. Že to niekedy prerastalo až do bolestivých chvíľ, potvrdil v šou 2 na 1 herec Jozef Vajda (67).

"Mali sme jedno predstavenie, kde som ju mal škrtiť. Nebol to Othello, bolo to nejaké školské predstavenie, tak som to tak jemne robil a ona: 'Prosím ťa, toto je nejaký stisk? Však nemám z toho žiaden pocit, nemám z toho žiaden pocit', ma tam džubala pred tým režisérom, taaak som pritlačil až som zistil, že je zrazu modrá," povedal o dramatických hereckých začiatkoch Vajda.

"Ale ja už som bol v laufe a zrazu Zdena, potom som ju pustil, ona skoro išla k zemi, lebo ja som ju skutočne vtedy skoro uškrtil. Ale! Tak sama ma k tomu donútila. Zdenka, prepáč, donútila si ma," dodal s úsmevom slovenský herec.

Zle dopadla aj pri natáčaní filmu Južná pošta s Pavlom Novým. "Keď sme točili film s mojím bývalým manželom Stanom Párnickým, tak sme hrali scénu, Stano povedal: 'Pavel, musíš jej dať teraz takú facku a takú silnú, že spadne'. Dostala som niekoľko ostrých, lebo však nikdy nebolo dosť dobré, na zem, na zem a na zem. A po skončení natáčania ma trošku produkcia odviezla do nemocnice, slabý otras mozgu som mala," priznala v šou 2 na 1 Studenková, ktorá momentálne žiari v markizáckom seriáli Dunaj.