29. jún. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Radosť zatienil smútok: Tehotná slovenská speváčka prišla o milovaného člena rodiny

placeholder
Speváčka Dominika Jurena.
Zdroj: Instagram/dstaraofficial

Počas najkrajšieho obdobia ju zasiahla smutná správa.

Domáce promi
29. jún. 2023 o 06:00
Radosť zatienil smútok: Tehotná slovenská speváčka prišla o milovaného člena rodiny

Počas najkrajšieho obdobia ju zasiahla smutná správa.

Speváčka Dominika Jurena (29), ktorá sa zviditeľnila ešte ako Dominika Stará v súťaži SuperStar, sa onedlho stane dvojnásobnou maminou. Radosť, ktorú zažíva však zatienil smútok. Rodina sa aktuálne musí vyrovnať so stratou milovaného člena.

Na sociálnej sieti sa objavilo smútočné oznámenie o smrti Dominikinho dedka. "Budeš nám všetkým veľmi chýbať, ale veríme, že si už na lepšom mieste. Ak si na nášho dedka spomeniete krátkou modlitbou, budem vám veľmi vďačná. Odpočívaj v pokoji, Tibor, papa," napísala zronená speváčka na Facebooku. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Druhé bábätko na ceste

Pre tehotnú Dominiku to musela byť veľmi bolestivá správa, pretože dedko nedostal príležitosť zoznámiť sa s bábätkom, ktoré nosí pod srdcom. Na svet by sa malo vypýtať o tri mesiace.

"Tentoraz mi to všetko ubieha tak veľmi rýchlo a celé to prežívam menej intenzívne, ako pri Miškovi... Ale každý večer sa na chvíľu zastavím a úprimne poďakujem za to, že ťa mám. Už teraz ťa s tatinkom a Miškom veľmi ľúbime a nevieme sa ťa dočkať, láska," vyznala sa tehuľka.

Dvojnásobnou mamou sa stane s krátkym odstupom po prvom tehotenstve. Miško sa manželom narodil vo februári 2022. O pár mesiacov sa z ročného chlapčeka stane veľký brat. Dominika pozná pohlavie druhého dieťatka a sladké tajomstvo vyzradila aj svetu. "Nevieme sa ťa dočkať, dievčatko naše," napísala po odhalení dojatá mamina.