20. sep. 2023 o 05:00
žani, Koktejl

Ivana Gáborík odhalila súkromie ich rodiny: Vedela som, do čoho idem! Všetko im odpustím

placeholder
Ivana Gáborík a Marián Gáborík
Zdroj: Instagram/iversanns

Budúcnosť dcér neberú na ľahkú váhu.

Domáce promi
20. sep. 2023 o 05:00
Ivana Gáborík odhalila súkromie ich rodiny: Vedela som, do čoho idem! Všetko im odpustím

Budúcnosť dcér neberú na ľahkú váhu.

Manželia Ivana (37) a Marián (41) Gáboríkovci sa v máji minulého roka stali dvojnásobní rodičia. K Belle pribudla ďalšia malá princezná, ktorá dostala meno Leia. Dievčatká rýchlo rastú a mame s otcom robia veľkú radosť. "27 kíl nekonečnej lásky. Všetko im odpustím," napísala tanečnica k spoločnej fotke s dcérkami.

Napriek tomu, že jej malé slečny zaberajú takmer všetok čas z dňa, dokumentuje ich bežný život i na sociálnych sieťach. Ivana ukazuje svetu ako rastú, čo robia a inšpiruje mamičky rôznymi zdravými receptami, ktoré denne pripravuje.

Keď dá fanúšikom priestor, aby sa jej na hocičo opýtali, okamžite to využijú. Najviac ich zaujíma súkromie Gáboríkovcov a aj výchova dievčat. Ivana najnovšie prezradila, že pri deťoch vždy chcela čo najmenší vekový rozdiel. "Aby sa vedeli spolu zahrať, aj pozabíjať," zažartovala. Sama má dvoch bratov a je medzi nimi rozdiel len jeden a dva roky. "Vedela som, do čoho idem," zhodnotila.

Jednu sledovateľku tiež zaujímalo, ako je možné, že jej dievčatá všetko zjedia. "Od malička im ponúkam pestrú stravu a aj to čo neobľubujú vždy nájdu na tanieri. Bella naozaj spapá všetko a verím, že tomu tak bude aj pri Lei," prezradila. Všimla si tiež, že čo neponúkla dcérkam do roka a pol, zjedia ťažšie.

Manželia chcú pre svoje dcéry ten najlepší štart do života a veľmi dobre si uvedomujú, že v dnešnej dobe je k tomu nesmierne dôležitá znalosť jazykov. Robia preto všetko, čo je v ich silách, aby vedeli anglicky rovnako dobre ako slovensky. Pre Bellu vybrali anglickú škôlku a to nie je všetko. Marián sa s nimi rozpráva len po anglicky. "Je to skvelé. Bella nemá problém s jazykom. Na dovolenke si hneď nájde kamarátov," podelila sa krásna mamina.