Zahraničie
photo Foto
video Video
16. mar. 2023 o 20:00
aza, Koktejl

Sexi Biancu odmietajú muži: Odpadnete, prečo s ňou nechcú nič mať!

placeholder
Milionárka má náročný milostný život, muži ju odmietajú, lebo zarába viac ako oni.
Zdroj: Instagram/biancaroccisano

V milostnom živote sa jej nedarí.

Zahraničie
16. mar. 2023 o 20:00
Sexi Biancu odmietajú muži: Odpadnete, prečo s ňou nechcú nič mať!

V milostnom živote sa jej nedarí.

Krásna podnikateľka si vďaka svojej spoločnosti vybudovala miliónové bohatstvo. Ako píše denník Daily Mail, Bianca Roccisano (37) aj napriek svojmu podnikateľskému úspechu čelí rôznym problémom, a to najmä vo svojom osobnom živote. Muži ju podľa jej slov často obviňujú z toho, že ich psychicky “vykastrovala”. Dôvodom má byť fakt, že takmer vždy zarába viac, než muž po jej boku.

Bianca má preto veľký problém nájsť si lásku. Okrem toho by chcela byť matkou. Všetko bližšie popísala v utorkovej epizóde relácie The Project, kde povedala, že muži nechcú chodiť so ženou, ktorá zarába viac peňazí ako oni. „V poslednom čase ma pri randení veľmi rozrušilo, že som stretla mnohých mužov, ktorí mi naozaj otvorene hovorili, že ich kastrujem,” vysvetlila. Muži jej často vravia, že je skvelá, no problém je, že zarába viac peňazí ako oni.

Bianca prezradila, že keď sa to stalo prvýkrát, najprv si myslela, že išlo jednoducho o nejakého narcistického muža, ale časom zistila, že sa to stáva čoraz častejšie. Dodala, že jej mužskí priatelia sa sťažujú na svoje manželky, ktoré nepracujú, no napriek tomu od nich žiadajú drahé veci. „Nie som si celkom istá, čo muži chcú,” uviedla.

Odvážne dodala, že chce byť slobodnou mamičkou, pretože jej neuveriteľný úspech jej sťažil hľadanie manžela. Povedala, že skúma svoje možnosti a zvažuje umelé oplodnenie aj náhradné materstvo. V úprimnom rozhovore pre Daily Mail Australia Bianca priznala, že má z tohto rozhodnutia zmiešané pocity.

Nikdy si nemyslela, že to bude musieť urobiť sama. „Všetci mi gratulujú, nechápte ma zle, som nadšená, ale som aj veľmi smutná, nie je to tak, ako som chcela,” povedala. V rozhovore pre The Project Bianca dodala, že ľudia ju neustále súdia, pretože rada vyzerá dobre. „Každú vec, ktorú na mne vidíte, som si kúpila sama. Som veľmi nezávislá a za to ma odsudzujú. Rodičia nám nič nedali. Môj otec mi vštepoval, že od 18 rokov mám ísť sama za seba, učiť sa, a dosiahnuť to, čo si zaumienim. Tak som to aj spravila,” povedala nezávislá podnikateľka.

Momentálne sa rozhodla pre zmrazenie vajíčok, aby mala istotu, že deti bude môcť mať aj neskôr. Trochu ľutuje, že to nespravila už pred rokmi. Ďalším ženám, ktoré by sa mohli ocitnúť v podobnej situácii radí, aby si dali zmraziť vajíčka čo najskôr, aby mali istotu. Bianca si dáva približne rok na to, aby si našla muža svojich snov a založila rodinu. Ak sa tak nestane, odvážne sa do toho pustí sama.

„Momentálne je to zmiešaná škála emócií, je toho veľa. Viete, nie je to tak, ako som si predstavovala, ale čo mám robiť? Keď ste dieťa, myslíte si, že všetko pôjde ako po masle. Vydám sa v 26 rokoch, do 30 budem mať dieťa a do 35 tri deti a budem žiť šťastne až do smrti, to ale nie je môj osud,” povedala sklamaná brunetka. Rada by si našla muža s dobrými hodnotami a morálkou. Avšak počas randenia s rôznymi chlapmi zistila, že aj tí najúspešnejší podnikatelia sú často zastrašení úspešnými ženami.

Neustále dostáva správy, v ktorých jej muži lichotia, no napokon ju aj tak vždy odmietnu. „Ty si taká super baba, rád sa s tebou stretávam, ale nikdy by som sa ako muž necítil dobre, že zarábaš viac peňazí ako ja,” citovala správy od mužov. „Problém je v tom, že som alfa žena a priťahujú ma alfa muži a oni sa cítia emaskulovaní a vtedy sa ozve môj feminizmus. Hovorím si, prečo sa na jednom z našich prvých rande rozprávame o peniazoch?” sťažovala sa brunetka.

Bianca však chodila aj s mužmi, ktorí sa ju snažili využiť pre peniaze. „Potom si nájdem druhý extrém a oni to milujú. Jeden mladší chlapík mi povedal, že mu nefunguje platobná karta, a či môžem zaplatiť ja. Stalo sa mi, že ma ľudia požiadali, aby som zaplatila aj za výlety,” povedala frustrovaná žena.

Projekt Booby Tape bol pre Biancu a jej sestru Bridgettu Roccisanu obrovským úspechom. Sestry z Melbourne sa stali milionárkami po tom, ako v roku 2018 uviedli na trh svoju pásku na prsia za 21,95 dolára (20,62 EUR), ktorá sľubuje zdvihnutie poprsia akejkoľvek veľkosti. Ich kozmetický tovar, ktorý sa predáva vo viac ako 50 krajinách, má teraz ročný obrat 10 miliónov dolárov (9 456 600 EUR).