26. apr. 2024 o 09:30
krsk, Koktejl

FOTO Rytmus ukázal zmeneného parťáka Rosalda z Piešťan: Neverím, 10 rokov som ho nevidel!

placeholder
Rytmus a Rosaldo ešte ako malý chlapec.
Zdroj: Instagram/rytmusking, Instagram/rosaldoofficiall

Ani vy neuveríte, ako dnes vyzerá.

Domáce promi
26. apr. 2024 o 09:30
FOTO Rytmus ukázal zmeneného parťáka Rosalda z Piešťan: Neverím, 10 rokov som ho nevidel!

Ani vy neuveríte, ako dnes vyzerá.

Ten čas ale plynie! Zo sídliskového chlapca Mária alias Rosalda, ktorý bol v Piešťanoch Patrikovi Rytmusovi Vrbovskému (47) vkuse v pätách, je už dospelý muž. Na tú premenu pozeral s prekvapením aj známy raper.

Rosalda v minulosti spomínal aj v skladbe AKM. "Jak hovorí Rosaldo - Rytmus je king po po-po-po. Big mikiny, šiltovky, kapsáče, dovi dopo," rapuje v hite z roku 2011. Ako chlapec sa Mário objavil vo viacerých videách Vrbovského.

Rytmusa sprevádzal aj na koncertoch a vždy nadšene tlieskal jeho skladbám. Rosaldo a Rytmus sa dlho nevideli, no hudbe rapera, ktorý bol jeho idolom, ostal verný po celé roky. Viaceré jeho hlášky navyše zľudoveli. Pamätať si môžete napríklad "pusti to rýchlejšie" alebo "260 uuu", keď aj s kamarátmi trávil čas s Patrikom.

Ako dospelý sa Rosaldo pripomenul Rytmusovi aj verejnosti na videu, kde drsne vyzýval svojho rivala na súboj v rámci podujatia bojového Fight Night Challenge. "Neveriiiiiim, 10 rokov som ho nevidel. TheRosaldo," napísal k záberom parťáka užasnutý Rytmus. Fotky zmeneného kamoša Rytmusa nájdete v galérii pod článkom.