Domáce promi
photo Foto
video Video
09. apr. 2024 o 13:00
jž, Koktejl

Nečakané zdravotné problémy Eriky Judínyovej: Takto ešte Smotánku nemoderovala!

Reláciu nebolo možné inak natočiť.

Domáce promi
09. apr. 2024 o 13:00
Nečakané zdravotné problémy Eriky Judínyovej: Takto ešte Smotánku nemoderovala!

Reláciu nebolo možné inak natočiť.

Hviezda Smotánky v najnovšej časti relácie o novinkách zo šoubiznisu zvolila zaujímavý doplnok k svojmu outfitu. Čo za tým bolo, povedala na sociálnej sieti, ale aj pre weby topky.sk a markiza.sk.

Legendárna relácia Smotánka nás privádza do sveta šoubiznisu každý týždeň od roku 1996. Už od počiatku na nej pracovala moderátorka Erika Judínyová (53). Pôvodne ako redaktorka a od roku 2005 pôsobí ako moderátorka, dramaturgička a režisérka.

Verní diváci relácie sú odjakživa zvyknutí na vždy krásne upravenú Eriku v elegantnom oblečení. V sobotňajšej časti každému udreli do očí Erikine veľké zrkadlové slnečné okuliare. Nevybrala si ich však len na ozvláštnenie vizáže. Svoju voľbu vysvetlila sama na sociálnej sieti. "Smotánka tentokrát pripravená aj so zapálenými očami, preto dnes takto," napísala k videu, ktoré nájdete nad článkom. Ďalšie zábery sú k dipozícii v galérii.

Redakcia topky.sk sa ju rozhodla osloviť a zistiť bližšie informácie. "V posledných dňoch ma boleli oči, nebolo možné to inak natočiť, tak mi Andrej Kusalík (módny štylista, pozn. red.) k outfitu priniesol aj okuliare, ktoré ma ochránili pred svetlami reflektorov," vysvetlila jednoducho.

Pre svoju domácu televíziu prezradila viac detailov o svojom zdravotnom stave. "Mám zapálené oči, stále sa doliečujem, mám kvapky do očí ešte na pár dní," povedala Judínyová pre markiza.sk. "Ešte to nie je sto percent, tak si musím trošku viac šetriť oči," dodala moderátorka.