06. dec. 2022 o 07:30
žani, Koktejl

Lucia Mokráňová sa dozvedela smutnú správu o priateľovi: Z toho stresu som dostala zápal pľúc!

placeholder
Rodičia Martin a Lucia s dcérkou Tali.
Zdroj: instagram/luciamokranova

Nemajú to jednoduché.

Domáce promi
06. dec. 2022 o 07:30
Lucia Mokráňová sa dozvedela smutnú správu o priateľovi: Z toho stresu som dostala zápal pľúc!

Nemajú to jednoduché.

Bývalá farmárka, influencerka a fitness trénerka Lucia Mokráňová (30) našla v priateľovi Martinovi lásku svojho života. Dvojica vychováva spoločnú dcérku Talinku, ktorá im robí veľkú radosť. Nedávno pridala ich spoločnú fotku s komentárom, ktorý vyvolal mnoho otáznikov. "Prajem si, nech je nám zasa takto veselo," napísala k záberu s malou princeznou a partnerom. Dodala tiež, že jej chýba.

V ďalšom príspevku vysvetlila, aké trápenie momentálne prežívajú. Lucia si s dcérkou spravila vianočné fotenie, no na záberoch Martin chýba. "Priatelia moji, chcem vám niečo povedať," začala spoveď, ktorou chcela dopredu odpovedať na lavínu otázok, ktorá by ju zaručene zavalila. "Je to už vyše mesiaca, čo sa necíti dobre, na fotení som ešte ani len netušila, ako vážne to bude, preto som mala úsmev od ucha k uchu," pokračovala.

Prezradila, že jej partner má ťažkosti so srdcom. Práve to je dôvodom smútku, ktorý sa jej momentálne zračí v očiach. Sledovatelia si ho okamžite všimli. "Bol v nemocnici a bolo to strašne náročné. O tom, čo som prežívala a s akým prístupom som sa stretla, vám porozprávam neskôr..," dodala veľavravne.

Aby toho nebolo málo, Lucia skončila v nemocnici v Hodoníne. O Talinku sa zatiaľ stará jej babička. "Ja som z toho stresu dostala zápal pľúc. Martin oddychuje a čaká na jedno dôležité vyšetrenie, ktoré bude v utorok. Držte nám palce a ďakujem," odkázala všetkým, ktorí im pomáhajú v náročných časoch.