11. apr. 2023 o 04:30
krsk, Koktejl

Moderátorka Leskovská po veľkej tragédii žiari šťastím: Svetová príležitosť!

placeholder
Moderátorka Leskovská.
Zdroj: Instagram/simileskovska

Známu Slovenku čaká prestížna udalosť.

Celebrity
11. apr. 2023 o 04:30
Moderátorka Leskovská po veľkej tragédii žiari šťastím: Svetová príležitosť!

Známu Slovenku čaká prestížna udalosť.

Bývalá účastníčka súťaže krásy Miss Slovensko a športová moderátorka Simona Leskovská pred časom zažívala jednu tragédiu za druhou. Jej otec, známy DJ a športový nadšenec Milan Leskovský odpadol počas cyklistickej časti triatlonových pretekov v Rovinke a oživiť sa ho už nepodarilo, informoval portál triathlon.sk. Zakladateľ a šéf klubu LESKY'S RUNNERS a moderátor viacerých triatlonových pretekov zomrel vo veku 57 rokov.

K zdrvujúcej smrti otca sa dcéra Simona vyjadrila na sociálnych sieťach. „MY HERO. Takto si ťa budem pamätať navždy. Tak veľmi si ten šport miloval… Momentálne nedokážem napísať viac… Rozlúčka s tatinkom bude 28.7. 2022, 12:00 v Bratislave - Cintorín Vrakuňa (Ružinovský) #daddyslittlegirl," napísala Leskovská k fotkám, ktoré vlani zdieľala na pamiatku milovaného otca na Instagrame.

Zastúpi Slovensko

Fanúšikov krásnej Slovenky potešila čerstvá správa, že Simona Leskovská bude reprezentovať našu krajinu na medzinárodnej súťaži Miss Supranational 2023. "Známa a úspešná influencerka a športová redaktorka, bývalá finalistka našej súťaže tak v nadchádzajúcich dňoch zaháji prípravu na súťaž, aby dokonale pripravená mohla už v júni vycestovať na finále do Poľska. Veríme, že Simi bude skvele reprezentovať našu krajinu a naše hodnoty," uviedla stránka Miss Slovensko.

"Práve v termíne odchodu do dejiska svetovej súťaže sa na Slovensku uskutoční finále 27. ročníka súťaže Miss Slovensko 2023, preto zástupkyňa spomedzi novozvolených víťaziek nás bude reprezentovať v niektorom z ďalších ročníkov," dodali organizátori súťaže krásy.