13. mar. 2023 o 13:00
krsk, Koktejl

Dráma pred vystúpením Cimarra v Let´s Dance: Priznanie snúbenice!

placeholder
Finalistka Miss Slovensko 2015 Bronislava Gregušová a herec Mario Cimarro.
Zdroj: instagram.com/bronigregus

Druhý súťažný večer dopadol inak, ako by očakávali.

Celebrity
13. mar. 2023 o 13:00
Dráma pred vystúpením Cimarra v Let´s Dance: Priznanie snúbenice!

Druhý súťažný večer dopadol inak, ako by očakávali.

Po minulotýždňovom štarte šou Let´s Dance prišla známej celebritnej dvojici Mariovi Cimarrovi (51) a Bronislave Gregušovej (31) do cesty ďalšia prekážka. Telenovelový fešák zo Skrytej vášne totiž okrem zranenia prežíva náročné chvíle aj doma. Jeho milovanej dcérke, ktorú mu porodila krásna slovenská snúbenica, rastú zúbky a po nociach plače.

Teraz však dievčatko dostalo virózu a trápilo sa celú sobotňajšiu noc. "Celá noc prehorúčkovaná," napísala ustarostená Bronislava pod fotku, kde drží rúčku svojej dcérky Briany. Nasledovala aj návšteva pohotovosti.

Bývalá misska napokon vymenila účasť na šou za chvíle s dcérkou a ostala doma, aby sa o ňu starala. Ani to jej však nezabránilo v tom, aby fandila svojmu budúcemu manželovi. "Je jedno, kde som. Vždy ťa budem podporovať," napísala na sociálnych sieťach a zverejnila záber SMS-ky, ktorou hlasovala za Cimarra.

Zároveň poďakovala Slovenkám, ktoré si o jej maličkú robili starosti. "Veľa z vás mi aj píšete, že tiež máte choré detičky, tak aj ja vám chcem popriať skoré uzdravenie. Ešte raz ďakujem za toľko krásnych správ," dodala Bronislava.

Cimarrov odkaz

V dokrútke pred prvým tancom venoval Mario Cimarro dojemný odkaz svojim verným fanúšikom. "Niekedy hrám postavy, ktoré neznášate a inokedy také, ktoré milujete. Akou je Juan v Skrytej vášni. Áno, to som ja. Budem tancovať pre všetkých mojich fanúšikov a aj tí, ktorí nimi zatiaľ nie sú, sa nimi stanú. Keď som sa dozvedel, že ma pozvali do Let´s Dance tu na Slovensku, nemohol som tomu uveriť. Všetko tu na Slovensku núti moje srdce spievať," vyznala sa hviezda Skrytej vášne.

"Som do tejto krajiny zaľúbený, tak ako do svojej ženy a dcéry. A s pokorou to považujem za požehnanie, že tu môžem byť. Rád sa považujem za obyčajného človeka, som ako každý iný. Najviac som však pirát z Karibiku. Tam som sa narodil. Pamätám si, ako otec s mamou aj ostatnými tancovali," uzatvoril svoj príbeh kubánsky sexsymbol.