20. aug. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Multiotecka nedotiahla pred oltár žiadna z mamičiek: Prekvapivé slová Kollára o svadbe!

placeholder
Predseda Národnej rady SR Boris Kollár (Sme rodina).
Zdroj: TASR

Vojde niekedy do chomúta?

Domáce promi
20. aug. 2023 o 06:00
Multiotecka nedotiahla pred oltár žiadna z mamičiek: Prekvapivé slová Kollára o svadbe!

Vojde niekedy do chomúta?

Predseda parlamentu a podnikateľ Boris Kollár (58) je už roky považovaný za veľkého zvodcu a milovníka žien. Po jeho boku sa objavili zástupy rôznych dám, avšak žiadnej z nich sa šéfa strany Sme rodina nepodarilo dotiahnuť pred oltár. Áno povedal len jedinej. Pre portál pluska.sk, objasnil, že aj to bolo len zo žartu.

Ako sám povedal, Linda Rezešová je doteraz jeho právoplatná manželka v Amerike. Podelil sa tiež o to, ako k tomu došlo. "Na gondole sme sa zobrali a potom sme tomu pánovi povedali, nech zahodí ten papier. Chceli sme si len urobiť žart. To, čo sa udeje v Las Vegas, má zostať v Las Vegas. V našom prípade to však nezostalo a došlo to až do Bratislavy a zverejnilo sa to," vysvetlil.

Doplnil, že to zrealizovali nakoľko bez "sobáša" by sa na gondolu nedostali. "S papierom sme následne išli do hotela, kde sme mali priateľov z USA, a tam sme si z toho robili žarty. Bola to dobrá zábava a taký mladícky žart," pokračoval v rozprávaní multiotecko. Trinásť potomkov mu na svet prinieslo 11 rôznych žien. Ani jedna z nich ale nenesie priezvisko Kollárová. Na mieste je preto otázka, či politik vôbec chce svadbu.

"Samozrejme, že sa chcem oženiť. Hľadám tú pravú, a keď konečne príde, tak to nastane," prekvapil, avšak do chomúta sa neženie. "Každý vie, že sa mi ženy páčia, preto žijem sám, preto som sa nikdy neoženil, aby mi to nikto nemohol vyčítať," povedal v súvislosti s Barborou Richterová (34), s ktorou fungoval 12 rokov. "Očakávať odo mňa, že zajtra sa zmením a budem sedieť každý večer doma, to už asi nie je možné v mojom prípade," dodal.

Ohľadom spomínaného počtu detí sa už dlhšie šušká, že 13 nie je definitívne číslo. "Na každej klebete je trošku pravdy. Nemám čo tajiť, jedine, že sa dohodnem s partnerkou na tom, že nechce byť verejne prepieraná, tak v takom prípade rešpektujem jej názor," podotkol veľavravne.