31. máj. 2023 o 20:55
TASR, Koktejl

Šokujúca správa, Al Pacino (83) bude opäť otcom: Vekovému rozdielu páru nebudete veriť!

placeholder
Herec Al Pacino
Zdroj: TASR/AP

Údajne sa začali stretávať minulý rok.

Kultúra
31. máj. 2023 o 20:55
Šokujúca správa, Al Pacino (83) bude opäť otcom: Vekovému rozdielu páru nebudete veriť!

Údajne sa začali stretávať minulý rok.

Americký herec Al Pacino, ktorý má 83 rokov, čaká dieťa so svojou 29-ročnou priateľkou Noor Alfallahovou. Túto informáciu ako prvý priniesol bulvárny portál TMZ. Následne ju potvrdil aj hercov agent Stan Rosenfield s tým, že nateraz k nej nijaké bližšie podrobnosti neposkytne, uviedla agentúra AP.

Najnovší prírastok bude Al Pacinovým štvrtým dieťaťom. S učiteľkou herectva Jan Tarrantovou má 33-ročnú dcéru Julie Marie a s herečkou Beverly D'Angelovou 22-ročné dvojčatá — syna Antona a dcéru Oliviu.

Mladá celebrita sa na svojej stránke na Instagrame označuje za "rozprávačku". Na webstránke filmovej databázy IMDb je uvádzaná ako producentka dvoch filmov, ktoré sú v súčasnosti v postprodukcii, vrátane snímky Billy Knight, v ktorej hrá aj Al Pacino.

Len nedávno sa dostala na verejnosť informácia, že otcom sa po siedmy raz stal Al Pacinov 79-ročný priateľ a herecký kolega Roberto De Niro. Podrobnosti o svojom dieťati, ani to, kto je jeho matka, však De Niro nezverejnil. Práve De Nira teraz Al Pacino predstihne v pomyselnej kategórii hollywoodskeho herca, ktorý sa stal otcom v najvyššom veku, uvádza stanica Fox News.