Zahraničie
photo Foto
video Video
24. jan. 2023 o 20:00
Koktejl

Kráska sa vyzliekla, je terčom drsných posmeškov: Keď sa otočí, ľudia sú vydesení

placeholder
Fotka zo sociálnej siete Gracie.
Zdroj: TikTok/graciebonr

Neprajníci zanechávajú drsné komentáre.

Zahraničie
24. jan. 2023 o 20:00
Kráska sa vyzliekla, je terčom drsných posmeškov: Keď sa otočí, ľudia sú vydesení

Neprajníci zanechávajú drsné komentáre.

Gracie sa dostala do povedomia užívateľov sociálnych sietí vďaka typu jej postavy. Ideál ženskej krásy sa počas histórie menil. Niektoré obdobia boli charakterizované preferenciou chudšej postavy, iné naopak kládli dôraz na plnšie krivky.

Ako informuje The Sun, Gracie (na TikToku ako @graciebonr) sa vďaka svojim širším stehnám a úzkemu pásu stala internetovou senzáciou. Pre mnohých sledujúcich je práve tento typ postavy príťažlivý a žiadúci. Hoci ho niektorí môžu považovať za svoj ideál krásy, iní si robili z jej tvaru postavy posmech a prirovnávali tvar postavy k ''pixarovským mamičkám''.

"Ľudia mi hovoria, že som desivá a že je to príliš, no ja svoju postavu milujem," povedala na rovinu krásna brunetka.

Žena má na videu oblečené biele bikiny, nachádza sa na piesočnatej pláži a tancuje do rytmu hudby. Má na svojom tele aj viacero zaujímavých tetovaní. Brunetka má na svojej sociálnej sieti 1,5 milióna sledujúcich a 15 miliónov lajkov. Na jej účte sa v diskusii objavili rôzne komentáre.

Pre viacerých komentujúcich je pomer stehien ku pásu príliš veľký. Tvrdia, že by mal existovať nejaký limit. Žiaľ, Gracie nie je jediná, ktorá čelí posmeškom na sociálnych sieťach. Pre každého je ideál krásy definovaný inak. Každý človek je jedinečný. Rozdielne názory na to je a čo nie je príťažlivé, by sa mali navzájom tolerovať.