14. júl. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Koniec tajností! Adela Vinczeová prezradila, či majú syna alebo dcérku: Áno, je to ...

placeholder
Manželia sa pred niekoľkými mesiacmi stali rodičmi bábätka.
Zdroj: instagram/viktorvincze

Po troch rokoch čakania im vyšla adopcia.

Domáce promi
14. júl. 2023 o 06:00
Koniec tajností! Adela Vinczeová prezradila, či majú syna alebo dcérku: Áno, je to ...

Po troch rokoch čakania im vyšla adopcia.

Adela a Viktor Vinczeovci sa po lavíne otázok, kedy budú mať bábätko, rozhodli otvorene prehovoriť o intímnej otázke. V prípade manželov vstúpila do hry zdravotná otázka a tiež fakt, že moderátorka si nevedela predstaviť umelé oplodnenie. Ostávala im už len jediná možnosť. Prijať do rodiny dieťatko, ktorému hľadajú rodičov. Išlo o zdĺhavý a stále náročný proces.

Napokon sa však podarilo a od novembra minulého roka majú svoju vysnívanú ratolesť doma. Na detaily boli obaja skúpi a mali na to dôvod. "Nemôžeme o ňom však nič konkrétne prezradiť. Museli sme podpísať mlčanlivosť, že neprezradíme jeho vek, meno, pohlavie ani odkiaľ je. Je to v procese, dieťa nám ešte oficiálne nie je pridelené, preto je to veľmi citlivé,“ vysvetlila Adela ešte v januári pre portál pluska.sk.

Život sa im v okamihu obrátil o 180 stupňov. O tom, aké je to mať zrazu doma malého človiečika aj o jeho povahe však hovorili radi. Neskrývali ho ani doma a s drobčekom chodili do mesta i reštaurácií. Po dlhých mesiacoch Adela konečne odhalila, či vychovávajú dievčatko alebo chlapčeka. "Áno, je to chlapec. Je nám jasné, že už aj širšie okolie to zachytilo," potvrdila šťastná mamina.

Do synčeka sa zamilovala na prvý pohľad. Známa moderátorka sa chopila materských povinností a vo veľkom odmieta pracovné ponuky. Verná zostala len rádiu a svojej televíznej relácii Trochu inak. Úspešný formát si fanúšikovia môžu vypočuť aj ako podcast, s ktorým zožala prvý úspech. Doma jej po novom zdobí poličku cena za podcast roka.

"Ste super kamoši. Fakt si to vážim a prepáčte, že sem tak málo prispievam, ale s mobilom v ruke som len počas denných spánkov a vtedy som rada, že smsky a maily poriešim. Ale myslím na Vás. Toto mi však nedalo nepoďakovať," odkázala nedávno Adela. O tom, že je dieťatko jej prioritou svedčí aj priznanie v deň 6. výročia svadby. Blondínka si vtedy sypala popol na hlavu, že má plný mobil fotiek bábätka a žiadnu s Viktorom.

Tajná svadba

Vinczeovci si povedali skutočné áno na tajnej svadbe vo Svätom Jure vo veľmi blízkom rodinnom kruhu. Na druhý deň však manželia usporiadali veselku vo veľkom pre všetkých známych a kamarátov. Svadobná hostina prebiehala v kaštieli v Tomášove, kde si mesiac po nich povedali áno aj Marián a Ivana Gáboríkovci.

"Obsahovala všetko, čo poriadna šoubiz svadba má obsahovať - únik pred paparazzim na diaľnici, pašovanie schovanej nevesty na zadnom sedadle auta suseda Maťa, tajný sobáš v kruhu najbližších v svätojurskom evanjelickom kostole, či presun do Tomášova pod rúškom súmraku, aby sme o deň na to mali aj druhú svadbu a odpálili najlepšiu párty našich životov," opísal sám Viktor ich dva veľké dni.