02. dec. 2022 o 17:00
Famous.cz, Koktejl

Toto už je vojna! Harry a Meghan v dramatickom VIDEU: Vrchol, čo si dovolili voči princeznej Kate

placeholder
Princ Harry a Meghan v novom dokumente nešetrili emóciami.
Zdroj: Profimedia

Princ Harry opäť vyhlásil vojnu svojmu bratovi princovi Williamovi.

Celebrity
02. dec. 2022 o 17:00
Toto už je vojna! Harry a Meghan v dramatickom VIDEU: Vrchol, čo si dovolili voči princeznej Kate

Princ Harry opäť vyhlásil vojnu svojmu bratovi princovi Williamovi.

Princ z Walesu je práve na turné po Spojených štátoch amerických. Harry sa rozhodol počas ich návštevy v USA zverejniť trailer k dokumentu, ktorý natočil so svojou manželkou Meghan pre Netflix. Podľa expertov ide o úmyselné načasovanie s jediným cieľom úplne zatieniť Williama a Kate.

Harry v traileri k dokumentu navyše veľmi dramaticky vyhlasuje: „Nikto nevidí, čo sa deje za zatvorenými dverami.“

Meghan a Harry mnohokrát vyhlasovali, ako si chránia súkromie, a dokonca žalovali médiá kvôli tomu, že tieto ich súkromie porušujú. Teraz ale za miliónový kontrakt s Netflixom zverejňujú v dokumente veľmi intímne fotky zo svojho súkromného života.

Avšak, aj keď sa odborníci zhodujú, že má zverejnenie trailera Williama a Kate zatieniť, kamkoľvek sa hnú, čakajú na nich jasajúce davy.

Vydanie trailera, keď sú William a Kate v Bostone, vyzerá ako útok od Harryho a Meghan. Sú v tomto celkom dobrí a načasovanie je jednoducho to najdôležitejšie. Ale keď sa pozriem na to, ako dobre boli princ a princezná z Walesu v Bostone prijatí jasajúcimi davmi a akú veľkú komunitnú prácu robia, nemyslím si, že pokus o útok a zatienenie zafungoval,“ myslí si šéfredaktorka magazínu Majesty Ingrid Sewardová.

V traileri dokumentu sú okrem dramatických vyhlásení použité dramatické prestrihy na zábery kráľovskej rodiny. V upútavke totiž použili fotku plačúcej Meghan a následne sa mihol záber na vážnu tvár Kate s Williamom v pozadí. Mnohí fanúšikovia tento detail vnímajú ako priamy a neférový útok na princeznú z Walesu.