28. nov. 2023 o 09:30
žani, Koktejl

FOTO Fašiang sa chválil rande, Tereza luxusnou večerou: Spolu neboli, kto im robil spoločnosť?

placeholder
Večer zrejme každý strávil po svojom.
Zdroj: TV Markíza, Instagram/bizikova_tereza

Fanúšikovia sú zvedaví, ako partnerská kríza dopadne.

Domáce promi
28. nov. 2023 o 09:30
FOTO Fašiang sa chválil rande, Tereza luxusnou večerou: Spolu neboli, kto im robil spoločnosť?

Fanúšikovia sú zvedaví, ako partnerská kríza dopadne.

Ešte nedávno to vyzeralo, že Marek Fašiang a jeho snúbenica Tereza Bizíková majú dokonalý vzťah. V novembri 2021 sa zasnúbili, narodila sa im dcérka Olívia a fanúšikovia očakávali, že najnovším prekvapením bude oznámenie dátumu svadby. Prišiel však šok. Herec a modelka priznali krízu. O tom či sa im ju darí prekonať, alebo pôjdu napokon od seba zatiaľ mlčia.

Fanúšikovia si na sociálnych sieťach všímajú len drobnosti. Obaja ukazujú vlastné aktivity a potom tie s dcérkou. Marek sa v nedeľu pochválil rozkošným záberom s Olíviou. Dodal, že s malou princeznou mali rande. V tom istom čase zverejnila Tereza zábery z luxusnej degustačnej večere.

"Gastronomický zážitok v podobe 8 chodovej večere s lokálnym vínkom," podelila sa kráska. Pozornému oku neunikne, že špeciality si nevychutnávala sama, ale bola v niekoho spoločnosti. Tereza si fotila len jedlo a miesto, preto nie je známe, s kým bola na večeri.

Reakcie známych osobností

Úprimný príspevok dvojice o kríze komentovali viaceré celebrity. "Držím palce, výsledok nech prospeje všetkým. A môže byť akýkoľvek. Niekedy sa dá ísť ďalej, niekedy je skutočným šťastím ísť od seba. A to viete len vy," odkázala moderátorka Adela Vinczeová.

Zarezonoval tiež v speváčke a herečke Nele Pociskovej. "Veľmi oceňujem tvoju úprimnosť v preplnenom svete fake-ov a hejtov, máš môj obdiv, budem veriť že to dopadne dobre nech už to dopadne akokoľvek, len nech ste obaja šťastní," napísala partnerka herca Filipa Tůmu.

Ticho neostala ani fitnes trénerka a exfarmárka Lucia Mokráňová. "Dieťa je skúškou vzťahu. Držím vám silno palce," odkázala snúbencom. Blondínka sama nedávno zverejnila úprimné vyznanie o vzťahu s otcom jej milovanej dcérky Tali. Ani ona s partnerom Martinom nemala vždy dokonalé obdobia. Viac čítajte TU.