24. jan. 2023 o 04:45
vmr, Koktejl

Hokejista Marián Gáborík smúti: Odišiel si príliš skoro!

placeholder
Manželia Gáboríkovci.
Zdroj: Instagram/iversanns

Zasiahla ho smutná správa.

Šport
24. jan. 2023 o 04:45
Hokejista Marián Gáborík smúti: Odišiel si príliš skoro!

Zasiahla ho smutná správa.

Hokejista Marián Gáborík bude súčasťou tanečnej šou Let´s Dance, ktorá sa na obrazovky vráti od jari 2023. Hviezda NHL, víťaz Stanleyho pohára a elitný hokejový útočník bude tancovať po boku svojej krásnej manželky a matky svojich dvoch dcérok, Ivany, ktorá je talentovanou tanečnicou. V Let´s Dance v minulosti tancovala aj s Petrom Marcinom či Filipom Tůmom.

Radosť však teraz vystriedal smútok. Úspešného športovca totiž zasiahla smutná správa o úmrtí svojho známeho a člena skupiny IMT Smile Petra Bartoníka, ktorý statočne bojoval s rakovinou, no svoj posledný boj prehral vo veku 27 rokov.

"Peťko, odpočívaj v pokoji. Ďakujem Ti za nádherné chvíle na pódiu aj mimo neho. R.I.P. Odišiel si príliš skoro," napísal hokejista na sociálnu sieť, kde si hudobníka pripomenul fotkou.

Zúfalá prosba

Členovia skupiny IMT Smile pred 5 mesiacmi prosili Slovákov o pomoc pre Petra Bartoníka. Súrne totiž potreboval krv.

"Možno ste si všimli, že na koncertoch od 29.7. s nami na pódiu chýba náš najmladší člen kapely, Peťo Bartoník. Peťovi žiaľ diagnostikovali onkologické ochorenie. Je hospitalizovaný v nemocnici a podstupuje liečbu. Ak poznáte niekoho s krvnou skupinou 0 NEGATIV, tak sa nám prosím ozvite. Hľadáme darcov krvi," napísala skupina IMT Smile na svojej oficiálnej facebookovej stránke. Žiaľ, ani tá najväčšia súdržnosť a snaha o záchranu mladého muža nepomohla.