26. apr. 2024 o 12:00
krsk, Koktejl

Rázna reakcia Puškárovej na chýr o krachu manželstva: Aha, pri čom odfotili jej manžela!

placeholder
Manželia Zlatica Puškárová a Patrik Švajda.
Zdroj: instagram/zlaticapuskarova

Ako to je so vzťahom známeho manželského páru? Moderátorka má odpoveď.

Domáce promi
26. apr. 2024 o 12:00
Rázna reakcia Puškárovej na chýr o krachu manželstva: Aha, pri čom odfotili jej manžela!

Ako to je so vzťahom známeho manželského páru? Moderátorka má odpoveď.

Markizácka hviezda Zlatica Švajdová Puškárová (46) a Patrik Švajda (52) sú spolu už 25 rokov a majú synov Lea a Adamka. Ich každodenný život vlani poznačila Zlaticina choroba, kvôli ktorej sa stiahla z obrazoviek. Nový Čas v stredu informoval dokonca o dohadoch, že by za tým mohol byť rozvod a nie choroba.

Redakcii slovenského denníka sa ozvala čitateľka s pochybnosťami. Správa o možnom rozvode mala televíznu dvojicu pobaviť. "Nie, nie je to pravda. Práve teraz sme spolu doma, varíme segedínsky guláš a máme rodinnú pohodu," odkázala Zlatica. "Je to výmysel. Práve naopak! Prežívame spokojné obdobie!" pridal sa Švajda.

Keďže je Zlatica už roky v šoubiznise, takéto niečo očakávala a neotriaslo to ňou. Myslí si, že veľa zohrávajú aj sociálne siete, kde menej pridáva fotky s mužom, ktorý sa ešte navyše aj nerád fotí. Aby nemaľovali len dokonalý obraz, pripustila, že sú ako všetky ostatné dvojice. "Sme spolu už dvadsaťpäť rokov. Je úplne bežné, že sa aj my pohádame tak ako iní. Patrí to k bežnému životu," uzavrela Zlatica.

Prípad s pridávaním fotiek však rýchlo napravila vo svojich príbehoch na Instagrame. Zlatica pridala záber manžela Patrika s chlapcami, ktorí zrejme hrajú hokej s ich športovo nadaným synom Leom. "Ranná stretávka u Švajdovcov. Smer prestížny hokejový turnaj v Insbrucku. Rodičovský dozor Paťo. Držte sa," popriala im pri fotke, ktorú nájdete v galérii pod článkom.