18. apr. 2024 o 12:00
mob, Koktejl

Maroš Kramár prehovoril o svojej novorodenej dcérke: Takýto budem otec!

placeholder
Slovenský herec Maroš Kramár.
Zdroj: Profimedia

Z malej dcérky má obrovskú radosť.

Domáce promi
18. apr. 2024 o 12:00
Maroš Kramár prehovoril o svojej novorodenej dcérke: Takýto budem otec!

Z malej dcérky má obrovskú radosť.

Slovenský herec Maroš Kramár (64) v piatok 12. apríla všetkých prekvapil, keď oznámil, že sa mu narodilo štvrté dieťa, s informáciou prišiel ako prvý Nový čas. K jeho deťom Tamare (24), Timurovi (23) a Markovi (16) pribudla malá princezná Rija. Kramár má dcérku s priateľkou Inou Oravcovou, s ktorou sa dal dokopy po rozvode s exmanželkou Natašou.

Rija sa narodila 11. apríla o 22:20 hod. a hrdý otecko bol aj pri pôrode. Z malej dcérky má obľúbený herec obrovskú radosť a hoci už nie je najmladší, nemá najmenšie pochybnosti o tom, že to s partnerkou zvládnu. „Dôležité je, že to zvládame. Ja budem tatino, ktorý chodí okolo, teší sa, hrá sa a zabezpečuje to finančne,“ prezradil pre Topky.sk Kramár a dodal, že jeho tri deti sa z toho tešia a súrodenca už boli pozrieť aj v pôrodnici.

Cudzie mu nie sú ani povinnosti ako kúpanie a prebaľovanie, ktoré ho bavili pri prvej dcérke Tamarke, no pri synoch už toho bolo pomenej. „Viem to urobiť, keď treba. Nie je to problém. Dnes je to jednoduché, lebo už sa neperú plienky, máme všetky prípravky na to, takže to zvládne každý trošku šikovný človek,“ povedal.

Obľúbený herec sa pritom iba na konci minulého roka stal starým otcom vnučky Noelani. „Gratulujem, Timurko a Kika. Noelani sa vám naozaj podarila. Tak, a už som naozaj dedo,“ pochválil sa Kramár na sociálnej sieti a priložil aj fotku.