23. feb. 2024 o 05:00
žani, Koktejl

Záchvat v lietadle: Extenista Karol Kučera sa zvíjal v ukrutných bolestiach, skončí na operačnom stole!

placeholder
Bývalá tenisová hviezda a politik Karol Kučera.
Zdroj: TASR - Martin Baumann

Utrpenie na palube lietadla.

Domáce správy
23. feb. 2024 o 05:00
Záchvat v lietadle: Extenista Karol Kučera sa zvíjal v ukrutných bolestiach, skončí na operačnom stole!

Utrpenie na palube lietadla.

Počas letu z katarskej Dohy do Viedne sa oči všetkých cestujúcich upierali na bývalú tenisovú hviezda a politika Karola Kučeru (49), ktorý prežíval peklo. Ako prezradil jeden z cestujúcich pre Plus 7 dní, všetci sa zľakli, čo sa deje. "Potom som si všimol, že pri toaletách sa v bolestiach zvíja bývalý tenista a politik Kučera. Rozhodne nevyzeral dobre. Podľa všetkého išlo o vážne ťažkosti," opísal.

Cestujúcich netrápil len zdravotný stav Kučeru, ale najmä mali obavy z núdzového pristania. "Deje sa to počas letov, ak majú cestujúci vážne zdravotné problémy. Karol Kučera sa držal v blízkosti toaliet a rozhodne nevyzeral v dobrej zdravotnej forme. Bol takmer zelený a trpel ukrutnými bolesťami," dodal Slovák, ktorý bol na palube lietadla.

Politik týždenníku prezradil, že po utorkovom prílete skončil na pohotovosti. "Jeden záchvat som mal aj v lietadle z Dohy do Viedne. Zistili mi, že mám obličkový kameň. Prežíval som ukrutné bolesti. Najbližšie dni sa budem venovať liečbe, lekári mi predpísali oddychový režim," zveril sa Kučera.

Ako neskôr doplnil na sociálnej sieti, čaká ho niečo podobné ako endoskopia obličkového kameňa. "Zrejme nič príjemné určite aj pre viacerých z vás, ktorí si tým už prešli, vrátane športovcov. Posledné 2 dni som zažil neskutočné bolesti, vracajúc sa z turnajov z blízkeho východu. Verím, že som už na Slovensku v dobrých rukách a za chvíľu bude aj invazívny kamarát vonku," doplnil politik, ktorý chce byť čo najskôr fit.