23. jún. 2023 o 06:00
žani, Koktejl

Vážne vyhlásenie Kristíny Tormovej so slzami v očiach: Náhly KONIEC po 14 rokoch!

placeholder
Kristínu náročné rozhodnutie zarmútilo.
Zdroj: instagram/kristina.tormova

Vo videu ju premohli emócie.

Domáce promi
23. jún. 2023 o 06:00
Vážne vyhlásenie Kristíny Tormovej so slzami v očiach: Náhly KONIEC po 14 rokoch!

Vo videu ju premohli emócie.

Najnovšie video herečky, spisovateľky a podnikateľky Kristíny Tormovej spôsobilo veľký šok. "Takto sme sa tu zišli, aby sme vám oznámili závažnú informáciu, ktorú sme dlhodobo zvažovali. Rozvádzame sa," zaskočila všetkých sledovateľov Kristína. So slzami v očiach a trasúcim sa hlasom následne dodala, že sa to netýka jej manželstva, ale že končí jej značka Koláčová. Vďaka neprehliadnuteľným pásikavým tričkám si získala veľkú popularitu.

Náhly koniec podnikania prichádza po dlhých 14 rokoch. Bolo to pre nich nesmierne ťažké rozhodovanie. "Zoberte si šnuptichle, my sme si už poplakali. Niekoľkokrát," zverila sa známa Slovenka. "Ďakujeme vám všetkým, čo nás nosíte. Je to pre nás hrejivý pocit, keď vás stretávame a veľmi sa nám v našich tričkách páčite. Naozajsky," odkázala fanúšikom.

"Posledné dva roky dostávame intenzívne signály, že lepšie to už nebude. Radi by sme skončili nezadĺžení a v dobrej nálade," doplnil manželku Peter. Kristína musela bojovať vo videu s emóciami. "Takže ti Koláčová ďakujeme za všetko. Aj za nás. Za všetky zážitky, ktoré sme s tebou mali. Za všetky pásiky a za všetky zázraky, ktoré sa udiali," dodala Tormová, ktorá si v ďalšom zábere utiera slzy. "Sme vďační a neskromne tešiví. Dokázali sme toho nekonečne veľa a bolo to krásne obdobie. Fakt. Ďakujeme," dodala zronená umelkyňa.

Príbeh Koláčovej

Kristína sa o svojej láske k pásikom rozpísala vo svojom blogu. "Všetko sa to začalo, keď mi moja babka Joja (inak, aby ste vedeli, ona bola herečka!) darovala pásikavé tričko. Mala som asi desať rokov. Má oranžový pásikavý lem a je po nej," podelila sa s tým, že na tričku nebolo nič špeciálne, no ona sa v ňom cítila výnimočná.

"Keď som si ho obliekla, bola som iná. Takže som si ho vyzliekala zriedka. Teraz si ho nebliekam, aby som ho nezničila úplne. Bolo to moje prvé a na dlhé roky posledné pásikavé tričko. V pásikoch vidím šibalstvo, slobodu," pokračovala. Pásikavé tričko jej pripomínalo aj bezstarostné detstvo. Postupom času začala vyrábať vlastné produkty, ktoré ešte doplnila o vtipné či výstižné nápisy.