29. mar. 2024 o 14:00
krsk, TASR, Koktejl

Juraj Loj so slzami v očiach: Veľmi ťažké obdobie! Nemôžem byť pri nikom inom, ako pri nej

placeholder
Juraja Loja pri slovách o partnerke Zuzane Kánocz premohli emócie.
Zdroj: Reprofoto/TV Markíza

Svojej životnej partnerke a zároveň známej slovenskej herečke venoval krásne vyznanie.

Domáce promi
29. mar. 2024 o 14:00
Juraj Loj so slzami v očiach: Veľmi ťažké obdobie! Nemôžem byť pri nikom inom, ako pri nej

Svojej životnej partnerke a zároveň známej slovenskej herečke venoval krásne vyznanie.

Štvrtý tanečný večer markizáckej šou Let's Dance sa niesol v téme lásky. Každý celebritný súťažiaci svoje tanečné číslo venoval niekomu, na kom mu záleží, koho miluje. Herec Juraj Loj (40) nebol výnimkou, keď s tanečnou partnerkou predviedol romantickú rumbu. Venoval ju najmä matke svojich detí Zuzane Kánocz (44).

"Ja som sa to rozhodol venovať svojej žene Zuzke a našim deťom. A potom svojmu veľmi, veľmi dobrému priateľovi Petrovi Bebjakovi. Bebko je pre mňa vzorom v jeho nastavení, v jeho morálke, ja si ho nesmierne vážim ako umelca, ako režiséra," povedal v dokrútke Loj.

"Veľmi ma baví proste s ním tráviť čas. Okrem toho, že vie rozprávať, vie aj počúvať," pridal sa na oplátku Bebjak. Režisérovi Bebjakovi prezidentka Zuzana Čaputová v nedeľu 14. januára udelila štátne vyznamenanie Pribinov kríž II. triedy za mimoriadne zásluhy o kultúrny rozvoj Slovenskej republiky v oblasti filmu. Pre svoju tvorbu si vyberá motívy, ktoré sa niečím vymykajú a ktoré iní nespracúvajú. Vtedy má pre neho jeho práca zmysel, môže zasiahnuť ľudí a inšpirovať ich, aby si jeho filmy pozreli.

"Juraj je veľmi láskavý otec. Obetavý, trpezlivý, veľmi hravý, niekedy až príliš. Niekedy mám pocit, že mám 4 deti," pobavila svojím hodnotením Zuzana Kánocz. Bolo vidieť, že na svoju lásku je mimoriadne hrdá.

"Toto povolanie musíte robiť vážne, ale nebrať vážne. A ja som jednoducho dlho, dlho to nevedel robiť inak, ako brať vážne. Mi to prerástlo cez hlavu, že som nevedel odlišovať reality, kedy som postava, kedy som Juraj, proste som sa úplne stratil. A to bolo veľmi ťažké obdobie. Vlastne títo dvaja ľudia pri mne stáli najviac. V Zuzke som našiel úžasnú kamarátku, oporu a bezpečie. Pre moje deti najlepšiu matku, akú som si mohol priať. Ja nemôžem byť pri nikom inom, ako pri nej. Ona je pre mňa... Už sa rozcíťujem," povedal a utrel si slzy.

"Ja som tebe, Zuzka, vďačný za to, kto som," priznal. Zábery jeho dojatia nájdete v galérii pod článkom. "Ňufko, obdivujem ťa za to, čo robíš pre nás, čo robíš pre seba. A ľúbim ťa," opätovala mu vyznanie herečka.