23. dec. 2023 o 08:00
krsk, Koktejl

Malachovská sa musela predčasne vrátiť z Bali: Zdravotné problémy! Sama sa z toho ešte spamätávam

Prehovorila o neľahkom období.

Domáce promi
23. dec. 2023 o 08:00
Malachovská sa musela predčasne vrátiť z Bali: Zdravotné problémy! Sama sa z toho ešte spamätávam

Prehovorila o neľahkom období.

Dcéra obľúbenej moderátorky Ivety Malachovskej má za sebou náročný rok. Kristína je už oficiálne rozvedená, a tak sa v novembri rozhodla vycestovať na mesiac na Bali. Aj keď s expartnerom Adamom boli dlhší čas od seba, definitívnu bodku za ich manželstvom dal súd až nedávno.

"Nebudem to tu nijako rozoberať len napíšem, že sme sa veľmi ľudsky dohodli. Kapitola manželstva je pre nás oboch uzavretá a ja som vďačná za všetko, čo mi do života priniesla," napísala o rozvode na Instagrame.

Po dlhom uvažovaní dala Kika aj výpoveď v práci, po čom sa vybrala na Bali. "Zresetovať hlavu, počúvať svoje telo a prihliadať na to, čo chcem a kam smerujem. Pre niekoho možno drastické, pre mňa nevyhnutné," objasnila svoj razantný krok.

V zahraničí mala pobudnúť celý mesiac, no odrazu obmedzila príspevky na sociálnych sieťach. Fanúšikovia jej s obavami písali, čo sa deje. Kristína sa im preto rozhodla nahrať video.

"Posledné týždne sa podo mnou akoby zľahla zem. Bola som na Bali, kde som si bola robiť kurz joga inštruktora, aby som mohla vyučovať jogu, čo sa mi teda aj úspešne podarilo. Certifikát je doma a ja môžem vyučovať jogu. Každopádne, prečo som sa teda neozývala, prečo nepridávam nič na Instagram, Bali som musela opustiť predčasne zo zdravotných dôvodov, nebudem to nejakým spôsobom hlbšie rozoberať, pretože to bolo veľmi náročné obdobie. Veľmi náročných pár týždňov," priznala vo videu.

"Sama sa z toho obdobia ešte spamätávam a ešte sa to bude ťahať aj nejakú dobu, nevieme úplne presne koľko, ale ešte to potrvá. Každopádne už som doma a na sviatky aj budem doma, budem s rodinou," uviedla s tým, že pre verných fanúšikov chystá nové príspevky na sociálnych sieťach.