23. nov. 2022 o 05:00
žani, Koktejl

Astronomická cena za VIP lístok na koncert Dary Rolins: Z tej sumy sa vám zatočí hlava

placeholder
Dara pripravuje mega koncert v Prahe.
Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Za VIP lístok sa treba poriadne buchnúť po vačku.

Domáce promi
23. nov. 2022 o 05:00
Astronomická cena za VIP lístok na koncert Dary Rolins: Z tej sumy sa vám zatočí hlava

Za VIP lístok sa treba poriadne buchnúť po vačku.

Dara Rolins oslávi jubileum najväčším koncertom v živote. Päťdesiatku plánuje osláviť v januári spolu s fanúšikmi v pražskej O2 aréne. "To, čo sa mi podarilo s vami zažiť, precítiť, dostať a odovzdať, je až neuveriteľné. A presne z týchto dôvodov chcem spolu s vami prežiť niečo špeciálne, jedinečné, neopakovateľné a to doslova a dopísmena," napísala Dara k plánovanému koncertu.

"Môj koncert, ktorým chcem zmapovať všetky tie neuveriteľné roky mojej kariéry, od detstva až po súčasnosť. Od Arabely a Anjelika cez Zvonky, What you see is what you get a Party DJa po Nebo Peklo a Penu," teší sa Dara. Lístky na veľkolepú akciu sa predávali ako teplé rožky. Najlacnejšie sa pohybovali od približne 40 eur a šplhajú sa až po 122 eur.

Pre svojich najvernejších fanúšikov pripravila hviezda aj VIP a VIP platinum balíček. Záujemca však musí siahnuť poriadne hlboko do peňaženky. Rolins si za platinový balíček pýta v prepočte 823 eur. V lístku je zahrnuté aj exkluzívne miesto na sedenie v prvom rade, osobné stretnutie so speváckou ikonou, spoločné fotenie po koncerte, vstup na oficiálnu afterparty, uvítací drink a občerstvenie v reštaurácii.

Za približne 410 eur, ktoré stojí VIP balíček, si môže fanúšik užiť koncert z exkluzívneho miesta na sedenie v druhom alebo treťom rade pred pódiom. Osobne sa stretne s Darou a odfotia sa. Na uvítanie bude pre neho taktiež pripravený welcome drink.