20. apr. 2024 o 16:00
žani, Koktejl

Exmanžela Kucherenko pustili z basy, toto VIDEO dostalo hviezdu Mamy na prenájom: Plačem od dojatia!

Emócie premohli mnohých.

Domáce promi
20. apr. 2024 o 16:00
Exmanžela Kucherenko pustili z basy, toto VIDEO dostalo hviezdu Mamy na prenájom: Plačem od dojatia!

Emócie premohli mnohých.

Sergej Kucherenko je od piatka na slobode. Ako informoval portál noviny.sk, ústav v Hrnčiarovciach nad Parnou opustil po 7 rokoch. Podnikateľ a exmanžel modelky Silvie Kucherenko dostal za ekonomickú trestnú činnosť 11-ročný trest za mrežami.

"Okresný súd Trnava uznesením zo dňa 12. apríla rozhodol, že odsúdeného podmienečne prepustil z výkonu trestu odňatia slobody. Uložil mu skúšobnú dobu v dobe 4 roky. Rozhodnutie súdu je právoplatné," informovala hovorkyňa krajského súdu v Trnave Jana Kondákorová.

Sergej si to hneď po prepustení namieril do domu svojej exmanželky Silvie, s ktorou má syna Alexandra. Dojemné stretnutie otca s chlapcom po rokoch natočila blondínka na video a hneď ho zdieľala na sociálnej sieti. "Sergej netušil, kde má Alexander izbu (prvýkrát bol v dome) a Alexander netušil, že príde Sergej," objasnila sledovateľom. Silvia za Sergejom stála i po rozvode a zvykla ho navštevovať aj za mrežami.

Fanúšikovia boli zo silného videa vedľa. Rozcítilo ich úprimné prekvapenie a nadšenie v očiach chlapca a všimli si aj drobný detail. Sergejovi sa na prste stále leskne obrúčka. "Každé dieťa potrebuje aj otca. Nádherný moment," komentovala jedna žena. "Už som si to pustila asi 5x a stále mám slzy v očiach, konečne si otec môže objať svojho skvelého syna," napísala ďalšia. Komentár pridala aj herečka Monika Szabó. "Plačem od dojatia," napísala hviezda Klamstva a Mamy na prenájom. "Vítame ťa doma Sergej. Tešíme sa s vami. Veľmi nás to dojíma," dodala na svojom profile.