01. dec. 2022 o 14:30
žani, Koktejl

Dara Rolins ako ju nepoznáte, ostré slová: Toto šplechla do očí Adele a Sajfovi!

placeholder
Dara Rolins onedlho oslávi 50. narodeniny.
Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Takto ju nepoznáte.

Domáce promi
01. dec. 2022 o 14:30
Dara Rolins ako ju nepoznáte, ostré slová: Toto šplechla do očí Adele a Sajfovi!

Takto ju nepoznáte.

Speváčku Daru Rolins (49) obdivujú fanúšikovia za zlato v jej hrdle, tanečné nadanie aj jedinečný módny štýl. Jedna z najpopulárnejších hviezd na Slovensku i v Česku si potrpí na svojej vizáži. Vždy chodí krásne upravená a jej dokonalú postavu ani nemusíme spomínať. Ani ona sa nenarodila dokonalá a niektoré časti tela potrebovali trochu dopomôcť.

Rovnako ako viacero známych tvárí šoubiznisu sa pri túžbe po rovných zuboch spoľahla na neviditeľný strojček. Nosili ho aj moderátori Adela Vinczeová a Matej Sajfa Cifra. Všetci traja sa už môžu pýšiť hollywoodskymi úsmevmi. Tému strojčekov otvorila Adela v ich šou na Fun rádiu.

Moderátorku zaujímalo či práve oni boli dôvodom, prečo si ho Dara dala. Takúto odpoveď zrejme nečakala. "Ináč, fakt. Veľká inšpirácia pre mňa ste boli vy dvaja konkrétne, lebo viem, aké odporné zuby ste mali," nedávala si speváčka servítku pred ústa. Po ostrej odpovedi nasledovali výbuchy smiechu. "Konečne je tu tá dobrá Darinka Rolincová, ako si ju pamätám malú," reagoval smejúci sa Sajfa.

Neviditeľný strojček je tiež drahým dôvodom, prečo neplánovane schudla dve kilá. Máloktorá Slovenka si z nej však bude môcť vziať príklad. "Tohto som sa zbavila teraz, také že oriešky alebo niekomu kradnúť z taniera. Lebo ťa nebaví tie rovnátka stále vykladať, zakladať, čistiť a tak ďalej," podelila sa o svoj návod na chudnutie v relácii Top Star. Cena neviditeľného strojčeka sa šplhá aj na takmer 4000 eur.