27. mar. 2024 o 05:30
žani, Koktejl

FOTO Ten ale vyrástol! Richard Müller sa po dlhom čase ukázal so synom Markusom: Takto boli voliť

placeholder
Spevák Richard Müller
Zdroj: Show Jana Krause

Potatil sa podľa vás?

Domáce promi
27. mar. 2024 o 05:30
FOTO Ten ale vyrástol! Richard Müller sa po dlhom čase ukázal so synom Markusom: Takto boli voliť

Potatil sa podľa vás?

Legendárny spevák Richard Müller (62) je na hudobnej scéne už neuveriteľných 40 rokov. Popularitu si získal hitmi, ktoré poznajú celé generácie a svojou prácou sa prezentuje aj na sociálnych sieťach. Müller nepatrí k umelcom, ktorý by sa cez internet zverovali fanúšikom so svojim súkromím. Nedávno sa nechal počuť, že nevidí dôvod, prečo by mal kšeftovať so svojim súkromím.

Úplne iný postoj k sociálnym sieťam má spevákova dcéra Ema, ktorú mu porodila exmanželka Soňa Müllerová. S ňou má aj syna Filipa. Brunetka je veľmi úspešná a v najnovšom rebríčku Forbes Slovensko sa umiestnila medzi top influencerkami. Na svojom profile sa venuje témam o kráse a móde.

Müller je trojnásobným otcom, tento titul získal krátko po 50-tke. Syna Markusa má so súčasnou partnerkou Vandou Wolfovou. Počas prvého kola prezidentských volieb spravila dvojica výnimku a dvanásťročného syna ukázali. Markus robil slávnemu otcovi doprovod pri volebnej urne. Ako teraz vyzerá, si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Markusa to na rozdiel od otca neťahá k hudbe, ale k športu. "Všetci hovoria: ´My sme doma museli cvičiť na hudobný nástroj a so závisťou sme pozerali z okna na to, ako chlapci hrajú vonku futbal.´ U nás je to presne naopak. Markus si na hudobný nástroj trochu zabrnká, ale najdôležitejší je pre neho futbal. Je skvelé, že ho to baví," prezradil nedávno pre denik.cz.

Deti sú pre legendárneho speváka všetkým. "Je mi ľúto, že Ema je prakticky natrvalo v Paríži. Na druhú stranu ma to veľmi teší, pretože žije v úžasnej, krásnej metropole. Starší syn bude mať tridsaťdva. Je realitným maklérom. Odmieta sa kdekoľvek prezentovať. Nechodí so mnou nikam, kde by len trochu hrozilo, že budú aj novinári. Ale vôbec mu to nevyčítam," podelil sa s českým portálom o kúsok zo svojho súkromia.