23. apr. 2024 o 18:00
NK, Koktejl

Pasažier († 33) zomrel v lietadle: Letela s ním aj jeho tehotná žena! Hroznú správu jej oznámili až po pristátí

placeholder
Giuseppe zomrel na infarkt.
Zdroj: facebook.com/geomgiuseppe.stilo

Muž zomrel na palube lietadla.

Zahraničie
23. apr. 2024 o 18:00
Pasažier († 33) zomrel v lietadle: Letela s ním aj jeho tehotná žena! Hroznú správu jej oznámili až po pristátí

Muž zomrel na palube lietadla.

Pasažier na palube lietadla spoločnosti Ryanair zomrel počal letu, zatiaľ čo jeho tehotná manželka sedela v zadnej časti lietadla a nič o tom nevedela. Budúcemu otcovi, 33-ročnému Giuseppemu Stilovi, poskytli lekársku pomoc dvaja vyškolení cestujúci a posádka lietadla, ale nepodarilo sa im ho zachrániť, informoval The Sun.

Giuseppe a jeho manželka Federica Marrella sedeli na opačných koncoch lietadla, Giuseppe vpredu a Federica vzadu, kvôli rozdeleniu miest v lietadle. Let manželov odštartoval z letiska v Turíne v Taliansku v stredu o 11.00 h, keď sa už po 15 minútach spustil poplach.

Federica, ktorá je v piatom mesiaci tehotenstva, nevedela, že ide o jej manžela. Dvaja lekári na palube lietadla mu poskytli umelé dýchanie a potom sa ho posádka pokúsila oživiť pomocou defibrilátora. Let sa vrátil na letisko odletu a pristál o 11.35 h, kde do lietadla nastúpili záchranári, ktorí Giuseppemu podali adrenalín, ale onedlho bol vyhlásený za mŕtveho.

Podľa denníka Torino Today sa Federica dozvedela o smrti svojho manžela až po prílete do Turína. V šoku ju údajne previezli do neďalekej nemocnice. Let FR8780 pôvodne smeroval na medzinárodné letisko Lamezia Terme.

Giuseppe z Filogaso pracoval v továrni Ferrero v Albe a žil so svojou manželkou z Pizzo v Cuneu. Manželia sa zosobášili v júni minulého roka a v stredu cestovali za rodinou do Kalábrie.

Giuseppe sa začal cítiť zle po odlete z letiska, informoval portál LaStampa. Pilot lietadla bol informovaný a rozhodol sa vrátiť na letisko odletu. Daily Mail neskôr uviedol, že Giuseppe zomrel na infarkt.