24. jan. 2023 o 16:00
vmr, Koktejl

Kristína Svarinská po rozchode s Expl0itedom: Verejné vyznanie lásky tomuto mužovi!

placeholder
Expl0ited a Kristína Svarinská išli od seba.
Zdroj: Profimedia

Slová plné lásky.

Celebrity
24. jan. 2023 o 16:00
Kristína Svarinská po rozchode s Expl0itedom: Verejné vyznanie lásky tomuto mužovi!

Slová plné lásky.

Ponuky sa jej len tak sypú. Jedna z najkrajších slovenských herečiek po účinkovaní v tanečnej šou Let´s Dance hviezdi v markizáckom dobovom seriáli Dunaj, k vašim službám. Kristína Svarinská si užíva pracovné úspechy a aj napriek tomu, že sa pred pár mesiacmi rozišla so známym youtuberom Expl0itedom, neplače doma do vankúša a úsmevy rozdáva na všetky strany.

Na sociálnej sieti po rozchode zverejnila fotku so záhadným odkazom. "Legenda hovorí, že čím väčšie slnko v duši, tým väčšia vráska na tvári. Dobré to je," napísala herečka na Instagram, pričom k vyznaniu pridala slniečko a srdiečko. Kristína tak bola opäť pripravená na všetko, čo jej život prinesie.

Aj keď je momentálne stále single, samotou netrpí, má totiž okolo seba ľudí, ktorí jej vyčaria úsmev na v tvári. Jedným z nich jej aj jej veľmi dobrý kamarát a umelec Samuel, ktorému na sociálnej sieti venovala verejné vyznanie.

"Všetko najlepšie môjmu najlepšiemu priateľovi, milujem ťa na Mesiac a späť. Život s tebou je jeden z najkrajších, nech stále svietiš hviezdička," odkázala mladému umelcovi na sociálnej sieti, kde zdieľala aj spoločné fotky, ktoré nájdete v galérii pod článkom.

Románik z Let´s Dance

Youtuber Peter Altof (26) alias Expl0ited a herečka Kristína Svarinská (33) spolu začali chodiť počas tanečnej šou Let's Dance, kde Svarinská aj súťažila. Ich vzťah sa však po nejakom čase rozpadol. Dvojica to spolu skúsila napriek sedemročnému vekovému rozdielu a romantika, ktorá z ich vzťahu sálala, bola vzorom ostatným párom.

Aj po šou zverejňovali na sociálnej sieti fotografie, ktoré boli dôkazom toho, že zaľúbenci spolu trávia každú možnú chvíľku. Na jeseň sa však prevalilo, že je všetkému koniec.