19. mar. 2024 o 14:22
Famous.cz, Koktejl

Oficiálne poníženie princa Harryho a Meghan! Kráľovská rodina to urobila verejne... takto ich odpísali

placeholder
Princ Harry s manželkou Meghan.
Zdroj: TASR/AP

Urobili to verejne.

Celebrity
19. mar. 2024 o 14:22
Oficiálne poníženie princa Harryho a Meghan! Kráľovská rodina to urobila verejne... takto ich odpísali

Urobili to verejne.

V pondelok došlo k veľkej zmene na webe britskej kráľovskej rodiny. Individuálne profily princa Harryho a jeho manželky Meghan, ktoré mali pôvodne štyritisíc slov, úplne zmizli. Nahradila ich spoločná sekcia, ktorá je pod Harryho strýkom princom Andrewom a ktorá má iba päťsto slov. Sussexovci tak zažili ďalšiu oficiálnu degradáciu na webe.

V texte o Sussexovcoch sa teraz píše, že sa stiahli do úzadia, nie sú pracujúcou súčasťou kráľovskej rodiny, a o každom z nich je len pár krátkych odsekov.

V ten istý deň bol aktualizovaný aj záznam o princovi Andrewovi, čím bol spečatený jeho odchod zo skupiny pracujúcich členov kráľovskej rodiny. Jeho značne skrátený životopis teraz začína oznámením o jeho stiahnutí z verejného života kvôli škandálu s Epsteinom a rozhodnutím kráľovnej Alžbety II. zbaviť ho vojenskej príslušnosti a kráľovských záštit.

Harry a Meghan ale boli tiež zásadne degradovaní. Teraz majú jedinú, spoločnú biografiu, v ktorej sú zachytení na jedinej fotke ruka v ruke na pláži v Juhoafrickej republike, a sprievodný text má iba 577 slov. Ako jediní manželia britskej kráľovskej rodiny nemajú Harry a Meghan vlastné individuálne profily.