16. jún. 2023 o 20:00
lt, Koktejl

Tragická smrť hviezdnej herečky († 29) šokovala všetkých: Potkla sa a spadla zo schodov!

placeholder
Juhokórejská herečka tragicky zomrela.
Zdroj: Instagram/ su.ryeon_p

Len niekoľko hodín po smrti mala mať vystúpenie.

Zahraničné promi
16. jún. 2023 o 20:00
Tragická smrť hviezdnej herečky († 29) šokovala všetkých: Potkla sa a spadla zo schodov!

Len niekoľko hodín po smrti mala mať vystúpenie.

Juhokórejská herečka Park Soo Ryun, hviezda populárneho seriálu Snowdrop z produkcie Disney+, zomrela po tragickej nehode počas víkendu. Informoval o tom portál The Daily Star.

Herečka účinkovala v seriáli Snowdrop (Snežienka) po boku speváčky Jisoo zo skupiny Blackpink. Park Soo sa mala potknúť a spadnúť zo schodov v objekte na ostrove Jeju - len niekoľko hodín pred tým, ako tam mala vystupovať.

Podľa správ ju prijali do miestnej nemocnice na urgentné ošetrenie, ale lekári konštatovali mozgovú smrť. Rodina sa rozhodla darovať jej orgány a prezradila, že by ich potešilo, keby vedeli, že srdce putovalo k niekomu, kto ho potrebuje.

"Len jej mozog je v bezvedomí a srdce stále bije. Musí existovať niekto, kto zúfalo potrebuje orgány. Ako jej rodičia budeme môcť žiť upokojení myšlienkou, že jej srdce putovalo k niekomu a bije," povedala v pondelok mama Park. Podľa Channel News Asia sa herečkin pohreb konal 13. júna.

Park Soo debutovala ako herečka v muzikáli Il Tenore v roku 2018 a potom účinkovala v ďalších muzikáloch vrátane Othella a The Cellar. Park je druhou hviezdou televízneho programu Snowdrop, ktorá prišla o život v posledných rokoch. Ešte v januári 2022 zomrela Kim Mi-soo, ktorá sa tiež objavila v snímke Hellbound.