07. jún. 2023 o 05:30
krsk, Koktejl

Ruža pre nevestu: Zasiahnuť už musel aj moderátor! Drsný odkaz Tomášovi: Ja ťa mám rád, ale...

placeholder
Krištof Králik moderoval šou Ruža pre nevestu.
Zdroj: Instagram/kristofko

Sympatický slovenský model, herec a moderátor to povedal na rovinu.

Celebrity
07. jún. 2023 o 05:30
Ruža pre nevestu: Zasiahnuť už musel aj moderátor! Drsný odkaz Tomášovi: Ja ťa mám rád, ale...

Sympatický slovenský model, herec a moderátor to povedal na rovinu.

Šou Nevesta pre milionára sa túto jar vrátila na obrazovky TV Markíza pod novým názvom Ruža pre nevestu. Slobodný podnikateľ Tomáš Tarr (29) dostal na výber z 18 žien, ktoré postupne spoznával v exotickom Turecku. Jeho pravou rukou bol po celý čas herec a moderátor Krištof Králik, ktorý po skončení šou Refresheru prezradil, ako hodnotí Tomášov výber.

Vo finále sa totiž rozhodoval medzi Mirkou (26) a Petranou (21), ktoré nemohli byť odlišnejšie. Mirka z východu má silný vzťah ku zvieratám. Okrem toho sa vrcholovo venovala krasokorčuľovaniu, po ktorom presedlala na veterinu. Petrana z Bratislavy je študentkou psychológie a zarába si pomocou kanála na YouTube. Miluje autá a motorky a chce pokračovať v kariére na sociálnych sieťach. Boj o Tomášovo srdce vyhrala práve ona.

"Petrana, prebudila si vo mne niečo, čo bolo hlboko skryté, už som ani nedúfal, že to niekto dokáže opäť objaviť," uviedol vo veľkolepom finále Tomáš Tarr. Ako to pred prevalením rozchodu dvojice hodnotil moderátor Krištof Králik, ktorý s nimi strávil mesiace v Turecku? Bol s výberom nevesty spokojný? "Tomáš, ak toto náhodou sleduješ, ja ťa mám naozaj rád a myslím, že sme si veľmi sadli, ale nerozhodol si sa správne," uviedol s úsmevom v rozhovore pre Refresher.

V komentároch k videu, kde to hovorí, sa ozvala sexica Marcela, ktorá vypadla v 8. kole, nasledovala Mirka, ktorá sa prebojovala do finále a po nej aj samotný Tomáš. "Zadelil si," napísala Mirka. "Milujem Krištofovu úprimnosť," odkázala so smiechom Marcela. "Aj ja ťa mam rád," dodal ženích Tomáš Tarr.

Rozchod po šou

Po tom, čo si Tomáš vybral mladú študentku Petranu, všetko vyzeralo, že majú našliapnuté na dokonalý a harmonický vzťah. Ako však informuje na sociálnych sieťach Petrana, dvojica si dala zbohom. Jej príspevky nájdete v galérii pod článkom.

"S Tomášom sme tvorili oficiálny pár hneď po ukončení natáčania finále. Náš vzťah trval niekoľko mesiacov a bol vždy úplne mimo normy, keďže sme sa nasťahovali hneď k sebe a nemali čas ani možnosť klasicky randiť. Aj napriek tejto náročnosti sme to zvládli. Naučili sme sa o sebe veľmi veľa a spoznali sme sa zo všetkých stránok extrémne rýchlo," vysvetlila dôvody krachu ich vzťahu.

Na svojho ex však Petrana rozhodne nespomína zle a nezostala ani zatrpknutá. "Samozrejme, je mi to ľúto, naozaj som Tomáša ľúbila, ale keď niečo nemá perspektívu do budúcna, netreba to udržiavať. Užili sme si spolu krásne chvíle, veľa ma toho naučil a som za náš čas spolu vďačná," uzavrela kráska.