Celebrity
photo Foto
video Video
19. sep. 2023 o 18:30
Katarína Knochová, Koktejl

Toto nikto nečakal! Raper Rytmus prezradil veľkú novinu: Príde to už tento rok

placeholder
Raper Rytmus v rozhovore pre Koktejl.sk.
Zdroj: Maroš Bednár

Už sa nevie dočkať.

Celebrity
19. sep. 2023 o 18:30
Toto nikto nečakal! Raper Rytmus prezradil veľkú novinu: Príde to už tento rok

Už sa nevie dočkať.

S našou kamerou sme sa zúčastnili akcie s názvom MILFEST, kde vystúpili mená ako Rytmus, Majself či Polemic. A tak sme si odchytili Rytmusa a vyspovedali sme ho. 23 septembra sa chystá veľký koncert v pražskej O2 aréne, kde vystúpi Rytmus s Egom, Anysom a ich kapelou Kontrafakt.

Chalani svoje koncertovanie posunuli na vyšší level a chcú prepísať históriu živých koncertov. Vyrastali v panelákoch a teraz budú mať na koncerte rovnako vysokú ledku. Presne tak vysokú ako 8 poschodová bytovka a to je vraj len to najmenšie, čo nás čaká, aby to bolo nezabudnuteľné pre každého, kto prekročí na konci septembra brány O2 arény. Spojili svoje sily so svetoznámym a renomovaným dizajnérom Martinom Hruškom, ktorý je podpísaný pod tými najvýraznejšími šou a to nielen v Česku.

"Cítim sa tak, jak keď sa na niečo čaká, nechcem povedať celý život, lebo však vystupoval som už hocikde, aj na tých veľkých festivaloch, dajme tomu, že kde je veľa ľudí, vystupoval som aj s orchestrom, to si myslím, že bol asi taký najvyšší koncertný level a toto je pre rapovú kultúru. Vlastne sme prvá československá rapová kapela, ktorá je v O2 aréne." Začiatky s Kontrafaktom sú zachytené vo filme Tempos.

"Je to ten istý princíp asi ako mal hocikto, že začína z ničoho, schodík po schodíku sa človek dostáva vyššie a vyššie, až kým si presne nezačne plniť sny, o ktorých sa mu s maličkou dušičkou snivalo," prezradil s hrdosťou raper. "Vždy sme chceli dosiahnuť, aby sme zaujali aj ľudí z nehiphopovej komunity, robíme to pre kultúru, robíme to pre Slovensko," dodal.

Rytmus má ešte veľmi veľa plánov, aj v hudbe, filmovom priemysle či v športe. Podľa jeho slov nič nie je zadarmo. "Keď chce človek dosiahnuť nejaký level alebo métu, ktorú si zacieli, tak to nie je za rok, zadarmo. Ja milujem proces, z nuly na sto," priblížil a zároveň prezradil veľkú novinu. Chystá totiž sólový album, ktorý by mal vyjsť ešte tento rok a ohlasuje ho v októbri. "Už chodím do štúdia, už sa to varí," dodal na záver. Takže sa máme na čo tešiť.