Cestovanie
photo Foto
video Video
13. aug. 2023 o 10:00
mob, Koktejl

Ana šokovala slovami o chorvátskom ostrove: Príď sa presvedčiť, aký si chudobný!

placeholder
Dovolenka na chorvátskom ostrove Hvar patrí medzi finančne náročnejšie.
Zdroj: iStock

Zdieľa svoje zážitky z letnej dovolenky.

Cestovanie
13. aug. 2023 o 10:00
Ana šokovala slovami o chorvátskom ostrove: Príď sa presvedčiť, aký si chudobný!

Zdieľa svoje zážitky z letnej dovolenky.

Influencerka Ana Marija Bagdal zo srbského Nového Sadu sa podelila o svoje dojmy z dovolenky na Hvare a povedala, že chorvátsky ostrov je výbornou destináciou na to, aby si zistil, aký si chudobný, informuje web Jutarnji list.

Ceny pri Jadranskom mori sú toto leto populárnou témou. Ana na svojom profile na sociálnej sieti zdieľala video, v ktorom rozprávala o svojich zážitkoch z Hvaru.

Video začala slovami, že „ak nevieš, aký si chudobný, tento chorvátsky ostrov je skvelou destináciou, kde si to môžeš overiť.“ „Ak si teda myslíš, že si bohatý, že máš normálny plat, že máš nadpriemerný plat, stačí sa prísť pozrieť na Hvar. Si doslova chudobný,“ povedala na rovinu.

V skorších videách z dovolenky prezradila, že hotel s plnou penziou stojí asi 565 eur, s čím je spokojná, pretože nemusí konzumovať jedlo mimo hotela a šetrí tak peniaze. Nie je však z príspevku jasné, koľko nocí je v cene zahrnutých. Vyhlásila, že v reštauráciách na Hvare nemôžete mať večeru pre dvoch za menej ako 70-80 eur. Cena výletov loďou je minimálne 90 eur, ceny koktejlov sa pohybujú od 9 eur vyššie.

Pod videom sa mnohí ľudia zhodli, že Hvar je pre veľa ľudí aj napriek nadpriemerným príjmom nedosiahnuteľnou destináciou. „Áno, Hvar je destinácia len pre bohatých. Mám priemerný plat 2000 eur a je to pre mňa príliš drahé,“ napísal jeden z komentujúcich.