18. apr. 2024 o 05:30
žani, Koktejl

Sklamaná Plačková musela spraviť rázny krok: Konečne sme sa ich zbavili!

Musela zasiahnuť.

Domáce promi
18. apr. 2024 o 05:30
Sklamaná Plačková musela spraviť rázny krok: Konečne sme sa ich zbavili!

Musela zasiahnuť.

Zuzana Strausz Plačková (32) sa z hviezdičky reality šou a influencerky vypracovala na úspešnú podnikateľku. V Bratislave a Čadci má už niekoľko obchodov a prevádzok, medzi ktoré patria aj známe kaviarne. Nie je to však prechádzka ružovou záhradou. Práca s ľuďmi dá človeku zabrať a Zuzana o tom vie svoje.

"Keď sa ma niekto opýta, že prečo som taká chudá, tak keď chcete schudnúť, tak si otvorte kaviareň. Tri kaviarne v podstate za pol rok, prvú sme otvárali koncom mája. Tak to vás zožerie, zožerie vám to z peňazí, z tuku, zo psychiky, zo všetkého," posťažovala sa v decembri.

Nedávno opäť vyventilovala svoju frustráciu. "Akože, pokiaľ som robila iba Instagram a reklamy, ja som mala tak pokojný život. Ja neviem, čo mňa to napadlo podnikať," zamyslela sa nad svojimi životnými rozhodnutiami. Ľuďom dala radu. "Fakt akože, ľudia, nepodnikajte. Keď chcete mať kľudný život, naozaj nepodnikajte lebo, akože... Načo mne toto bolo treba? Fakt. Keby niekto chcel, všetko predám, naozaj všetko s radosťou predám, všetko. Nemám na toto ja nervy normálne," povedala.

V podnikaní, samozrejme, pokračuje, avšak opäť jej pridalo vrásky. Plačková totiž musela vyhodiť dvoch zamestnancov z kaviarne. "Aj po upozorňovaní, že vieme o tom, že kradnú. Ešte som im zvýšila plat, aby boli spokojní, tak nie. Bolo to opakované," vysvetlila dôvod svojho rozhodnutia. "Fakt to boli dva slabé články, ktoré u nás boli. Konečne sme sa ich, už to môžem nazvať, že zbavili," povedala.

Zopakovala, že práca s ľuďmi je jedna veľká katastrofa. "O to viac si vážim ľudí, ktorí sú spoľahliví, čestní a takých ľudí, samozrejme, u nás na prevádzkach máme. Akurát toto boli presne tie dva články," dodala Plačková. Opísala aj, aká je šéfka. Dozviete sa to vo videu.