16. apr. 2024 o 05:30
jž, Koktejl

Fašiangova ex Tereza poodhalila súkromie: Uplakaná na FOTO s tehotenským testom!

placeholder
Tereza Bíziková zverejnila fotku tehotenského testu.
Zdroj: Instagram/bizikova_tereza

Zverejnila intímny záber.

Domáce promi
16. apr. 2024 o 05:30
Fašiangova ex Tereza poodhalila súkromie: Uplakaná na FOTO s tehotenským testom!

Zverejnila intímny záber.

Rok 2021 bol pre vtedajší prominentný pár herca Mareka Fašianga (38) a jeho krásnu priateľku Terezu Bízikovú prelomový. Koncom roka sa im narodila krásna dcérka Olívia a tesne predtým sa aj zasnúbili. "Udialo sa nám. Môj budúci manžel," napísala vtedy Tereza na sociálnu sieť. Ich vzťah však nebol taký rozprávkový, ako vyzeral.

Dvojica koncom roka 2023 oznámila, že má vo vzťahu krízu. Spočiatku hovorili len o krátkom odlúčení a snahe ich vzťah zachrániť. Po krátkej dobe však oznámili definitívny rozchod. Aj napriek tomu udržiava dvojica veľmi priateľský vzťah, najmä kvôli dcérke. Tereza umožňuje Marekovi tráviť všetok jeho voľný čas s Olíviou, nakoľko je ako herec časovo vyťažený.

Tereza si na sociálnej sieti zaspomínala na obdobie, keď zistila, že je tehotná. "Takto presne pred 3 rokmi. 14.4.," napísala k fotke s tehotenským testom, ktorú nájdete v galérii. Dcérka sa narodila v decembri. "Olívia, naša dcérka… vitaj medzi nami, buď šťastné a zdravé bábätko, milujeme ťa," oznámila vtedy radostnú novinu na sociálnu sieť.