23. apr. 2024 o 13:00
žani, Koktejl

Drastický krok Twiinsiek Nízlových: Psychicky sa pripravujem na...

placeholder
Sestry Daniela a Veronika Nízlové.
Zdroj: instagram/danielatwiins

Na toto by sa mnoho žien nedalo.

Domáce promi
23. apr. 2024 o 13:00
Drastický krok Twiinsiek Nízlových: Psychicky sa pripravujem na...

Na toto by sa mnoho žien nedalo.

Sesterské spevácke duo Twiins pracuje na svojej premene. Známe dvojičky Veronika a Daniela Nízlové (37) chcú schudnúť a sú ochotné preto urobiť čokoľvek. Znova sa dali na poriadne drastický krok, ktorý má naštartovať ich metabolizmus. Deň strávili len na vode.

"Psychicky sa pripravujem na deň na vode. Idem aspoň na párdňový boost nech ma reštartne a sa stiahnem," prezradila sledovateľom Daniela. "Treba sa len nastaviť v hlave a s horúcou vodou sa deň na vode dá vydržať. Trošku oklamete žalúdok, že máte "polievku". Potom pár dní ľahká strava a - 3 kilá dole... Reštart metabolizmu a potom už len udržať," podelila sa ďalej brunetka.

Sestry sú v tom spolu a preto si dala deň na vode aj Veronika. "Dnes si dávame taký oddychová deň, keďže byť celý deň na vode je dosť náročné. Tak si ideme filmy a seriály. U nás trochu nezvyčajné, keďže stále len beháme a na zadok si sadneme len neskoro večer," dodala speváčka.

Na svojej novej forme začali dvojičky pracovať už v januári. Vtedy hlásili, že sú na vode 36 hodín a následne prešli na vypracovaný jedálniček. "Už 36 hodín na vode úspešne za nami. Nás po včerajšku super odvodnilo. Ideme ďalej spaľovať tuky pomocou vypracovaného jedálnička. O týždeň by sme mali mať 5-7 kg mínus," napísala začiatkom roka Daniela. Všetci vedia, že cesta k vysnívanej postave je vždy zdĺhavá a často aj kľukatá.