Celebrity
photo Foto
video Video
25. máj. 2023 o 07:30
krsk, Koktejl

Takto fanúšikovia Gáboríkovu Ivanu ešte nevideli: Čo sa deje?!

placeholder
7. kolo Let's Dance: Manželia Gáboríkovci.
Zdroj: TV Markíza

Krásna tanečnica znepokojila fanúšikov.

Celebrity
25. máj. 2023 o 07:30
Takto fanúšikovia Gáboríkovu Ivanu ešte nevideli: Čo sa deje?!

Krásna tanečnica znepokojila fanúšikov.

Vždy usmiata a energická manželka exhokejistu Mariána Gáboríka (41) Ivana Gáboríková (36) je v týchto dňoch pravým opakom toho, na čo sme u nej zvyknutí. Na sociálnej sieti zverejnila zábery, na ktorých je chorá a zababušená v posteli. Kvôli chorobe sa podľa všetkého izoluje od detí aj manžela.

Kým sa Ivana poctivo liečila, Marián sedel v štúdiu RTVS s Borisom Valábikom pred stretnutím Slovensko - Nórsko. "Aspoň takto na diaľku ťa vidím," myslela na manžela aj počas choroby Ivana. V stredu sa známej tanečnici trochu uľavilo. "Deň číslo 4. Polepšilo sa mi. Už nemám 39, ale 38,5. Pyžamá dochádzajú, tak som siahla po vianočnej kolekcii," okomentovala svoje príspevky zničená Gáboríková.

Gáboríkovci v Let's Dance

Manželia Gáboríkovci sa v 8. sérii Let's Dance pretancovali až do deviateho kola. Športovec v dokrútkach povzbudzoval páry, nech určite skúsia spoločný tanec. "Tanec je prítomný skoro pri všetkých situáciách. Sme do toho zažratí, naozaj, to Let's Dance nás vcuclo. Najviac by som chcel inšpirovať manželské páry, aby vyskúšali ísť si spolu zatancovať. Je to veľká sranda, lebo sa aj zasmejete, aj niečo naučíte," uviedol Marián.