27. jún. 2022 o 12:08
vmr, Koktejl

Martina sa priznala k brutálnej vražde dcérky († 4), mrazivé detaily: Nechcela som sa na ňu pozerať!

placeholder
Elenu zabila vlastná matka.
Zdroj: Profimedia

Tvárila sa ako smútiaca matka, ktorej uniesli dcéru, realita bola oveľa desivejšia.

Zahraničie
27. jún. 2022 o 12:08
Martina sa priznala k brutálnej vražde dcérky († 4), mrazivé detaily: Nechcela som sa na ňu pozerať!

Tvárila sa ako smútiaca matka, ktorej uniesli dcéru, realita bola oveľa desivejšia.

Talianka Martina Patti (24) zo Sicílie zalarmovala políciu, aby im oznámila, že jej malá dcérka zmizla. Mužom zákona rozrušená žena popísala hororový scenár, podľa ktorého mali jej dievčatko za bieleho dňa zo škôlky uniesť traja maskovaní muži, informuje taliansky portál palermo.repubblica.it. Policajti boli odvtedy na nohách a rozbehli po dieťati rozsiahle pátranie, ktoré ich napokon doviedlo k zdrvujúcemu nálezu. Elena del Pozzo († 4) zomrela mimoriadne krutou smrťou. Život jej, paradoxne, vzal človek, ktorý ju mal chrániť ako oko v hlave.

Detaily vraždy malého dievčatka vlastnou matkou sú len pre silné povahy. Martina sa totiž napokon priznala polícii, že život svojej dcérke vzala práve ona a potom jej telíčko zabalila do igelitu a vlastnými rukami zahrabala do plytkého hrobu v neďalekom poli. Z toho, akým spôsobom dcérke vzala život, však zviera pri srdci. Podľa vyšetrovateľa mala Martina v osudný deň malú Elenu nalákať na neznáme miesto. Ako informuje taliansky portál fanpage.it, dievčatku mama povedala, že pôjdu na miesto, kde sa ona hrávala ako malé dieťa, kde ešte nebola a kde by sa jej určite páčilo. Martina priznala, že jej dcérka bola natoľko nadšená a zvedavá, že po návrate zo škôlky nedojedla ani puding, ktorý jej matka pripravila.

Do očí sa jej pozrieť nedokázala

V skutočnosti však malú Elenu nečakalo žiadne pekné prekvapenie v podobe priestoru, kde by sa mohla hrať. Naopak, bezbranné dievčatko čakal obrovský šok, ktorý ktovie či vôbec pred brutálnou smrťou dokázalo v malej hlavičke spracovať. Martina na sľúbené miesto so sebou priniesla kuchynský nôž, lopatu, motyku, päť vriec na odpadky a šialený plán vo svojej hlave.

Pár stoviek metrov od domu ju bodla a zabila. Pochovala ju pred tým, ako sa vrátila do domu a starostlivo sa umyla a prezliekla sa, aby zinscenovala falošný únos. „Vzala som Elenu na toto pole a ublížila som jej a na nič iné si nepamätám, pretože som bola otočená a nechcela som sa pozerať,“ vysvetlila. „Nepamätám si reakciu malej, všetko je to zahmlené," povedala polícii Martina, ktorá skončila za mrežami. Vyšetrovanie prípadu naďalej pokračuje.