25. mar. 2024 o 05:00
jž, Koktejl

Twiinska prelomila mlčanie o liečbe: Plač v neskutočných bolestiach! Nevychádzam ani von

placeholder
Twiinska Veronika Nízlová podstupuje homeopatickú liečbu ekzému a intolerancie.
Zdroj: instagram/veronikatwiins

Nedokáže si ani ľahnúť bez bolestí.

Domáce promi
25. mar. 2024 o 05:00
Twiinska prelomila mlčanie o liečbe: Plač v neskutočných bolestiach! Nevychádzam ani von

Nedokáže si ani ľahnúť bez bolestí.

Veronika a Daniela Nízlové (37) sú nerozlučné sesterské duo, ktoré väčšinu času trávia spolu. Kto ich sleduje na sociálnych sieťach tak vie, že každodenne informujú svojich sledovateľov o rôznych zážitkoch z dňa, či už je to nápad, čo variť alebo videá a fotky ich dcér. Asi nikomu spočiatku neprišlo zvláštne, keď Veronika nepridávala nič na svoje stories a len prezdieľavala príbehy svojej sestry.

Po niekoľkých dňoch sa však Veronika rozhodla dať veci na pravú mieru a svojich sledovateľov informovala o tom, čo sa vlastne v jej živote teraz deje. "Dlhšiu dobu som nič nepridávala, skôr len repostovala Dadkine stories. To preto, lebo som na homeopatickej liečbe, ktorú som začala pred týždňom. Liečim si ekzém, ktorý sa mi spustil pred cca 3 rokmi a taktiež intolerancie," priznala svoj zdravotný stav.

Liečba je pre ňu veľmi ťažká. "Dnes mi je už o trošku lepšie, ale priznám sa, že deň 3 bol najhorší. Celý som ho v neskutočných bolestiach preplakala, pôrod bol pohoda oproti tomuto. Dokonca ani nevychádzam von. Rozmýšľam, či vám niekedy sem pridám fotky, v akom stave som bola, ale je to pre silné žalúdky. Ale všetko je na dobre ceste a teším sa, keď už budem konečne fit. A prsty som si odfotila preto, lebo to je jedine mieste, kde ten ekzém nie je," napísala k snímke končekov svojich prstov.

Veronika vysvetlila, ako sa teraz cíti. "Napr. dnes sa cítim tak, ako keby som bola týždeň na Sahare bez SPF a obliekla si šaty z roztriešteného skla, alebo keď si idem ľahnúť, je to ako keby som si ľahla spálená na sklenú vatu a to mám na sebe ľahký saténový župan, to je jedine, čo na sebe znesiem," opísala.

Homeopatia je alternatívny spôsob liečby, ktorý používa prírodné látky v silne riedenom stave. Homeopatiká neliečia iba príznaky ochorení, ale pomáhajú zlepšiť i celkový individuálny zdravotný stav a posilniť vlastné uzdravovacie schopnosti organizmu, píše sa v poradni. Veronike prajeme čo najrýchlejšie zotavenie!